Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
szkoła języka angielskiego - kogo polecacie ?
Autor Wiadomość
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,865
Reputacja: 0
Status: Offline
szkoła języka angielskiego - kogo polecacie ?
Jak wiadomo w dzisiejszych czasach bez znajomości języka angielskiego ciężko więc chce rozpocząć naukę. Na co muszę zwrócić uwagę podczas wyboru odpowiedniej szkoły języka angielskiego? Co myślicie o tej szkole szkoła języka angielskiego?

Moje poprzednie tematy:
13-12-2018 12:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
RE: szkoła języka angielskiego - kogo polecacie ?
Jeśli szukacie dobrej szkoły języka angielskiego, to polecam Wam zapoznać się z ofertą Szkoły Językowej Speak-Up na stronie https://www.speak-up.pl/angielski-dla-mlodziezy. Szkoła ta posiada kilkadziesiąt swoich oddziałów rozmieszczonych w całej Polsce, ma bardzo skuteczne metody nauczania i wieloletnie doświadczenie, więc sądzę, że naprawdę warto jej zaufać Wink

Moje poprzednie tematy:
27-12-2018 12:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,307
Bardzo wielu rodziców potwierdza, że poziom w przedszkolu Te Vizja jest bardzo dobry. Nie kładzie się ogromnego nacisku na naukę dziecka, ale podchodzi się z odpowiednim zaangażowaniem oraz naukę w formie zabawy. Moje dziecko angielski, jak na ten wiek, zna bardzo dobrze. Do tego są fajne zajęcia sportowe.

Moje poprzednie tematy:
23-01-2021 13:40
tralinka
Senior Member

Liczba postów: 712
Angielski to podstawa dlatego jeśli tylko macie taką możliwość to zapisujcie dzieci na lekcje od najmłodszego. Wiecie, że w szkołach językowych są zajęcia nawet dla dwulatków? To świetny sposób aby wprowadzić podstawy języka, im mniejsze dzieci tym szybciej tak naprawdę chłoną wiedzę. A jeśli w takiej szkole czy przedszkolu są prowadzone zajęcia na podstawie metod nauczania opracowanych przez https://edubears.pl/ to takie efekty nauki mogą się pojawić jeszcze szybciej.

Moje poprzednie tematy:
15-12-2024 22:44
Waness
Junior Member
**

Liczba postów: 24
Czy ktoś z Was korzystał z kursów angielskiego w Łodzi? Ze względu na szybkie tempo życia, w XXI wieku pojawiło się wiele nowych technik nauki języków obcych. Jedną z takich doskonałych opcji jest zdalna nauka języków obcych. Takie internetowe kursy językowe mogą pomóc Ci osiągnąć elokwencję i stać się wielojęzycznym.

Moje poprzednie tematy:
30-12-2024 19:05
Eagle
Posting Freak

Liczba postów: 790
Są również świetne kursy na stronach takich jak https://ellalanguage.com/ i mogę je w 100% polecić, bo sam korzystam i przynoszą one w krótkim czasie super rezultaty.

Moje poprzednie tematy:
16-01-2025 17:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sylka
Posting Freak

Liczba postów: 1,631
Kiedy ktoś polecał mi obozy https://glossa.pl/obozy-jezykowe/ , mówił, że to najlepszy sposób na naukę w młodym wieku. Wszyscy uczestnicy są tak pozytywnie nastawieni, że nauka staje się naturalna, niemal bez wysiłku.

Moje poprzednie tematy:
29-03-2025 11:46
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,078
Polecam https://angielskiwpracy.com.pl/kurs-angi...alnie-pro/ , gdzie usługi medyczne realizowane są profesjonalnie, a zespół wyróżnia się dużym doświadczeniem.

Moje poprzednie tematy:
10-09-2025 17:13
Odpowiedz