Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studia wyższe
Autor Wiadomość
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,341
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Studia wyższe
Jeśli zastanawiasz się, którą uczelnię wybrać, aby rozpocząć studia techniczne, to myślę że warto rozważyć ultswiecie.edu.pl. Jeśli nigdy wcześniej nie słyszałeś o tym miejscu, sprawdź ich ofertę. Myślę, że nie będziesz rozczarowany.

Moje poprzednie tematy:
31-10-2023 14:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,188
A jeśli chodzi o studia podyplomowe, to myślę że warto rozejrzeć się za takimi, które można odbyć online. Pod adresem: https://www.podyplomowka.edu.pl/wymagane-dokumenty udało mi się znaleźć namiary na ISP gdzie można takie zrobić z pedagogiki specjalnej.

Moje poprzednie tematy:
15-11-2023 01:41
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,806
W dzisiejszych czasach edukacja jest kluczem do rozwoju zawodowego i osobistego. W Bielsku-Białej można znaleźć wiele możliwości kształcenia w zakresie administracji, które pozwalają zdobyć umiejętności niezbędne do efektywnego zarządzania instytucjami oraz organizacjami. Więcej informacji na temat programów edukacyjnych można znaleźć na stronie https://wseh.pl/ Administracja Bielsko-Biała to doskonała opcja dla tych, którzy chcą rozwijać swoje umiejętności w tej dziedzinie.

Moje poprzednie tematy:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2024 12:26 przez maminka.)
21-06-2024 12:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 940
a co powiecie na psychologię ? ten kierunek już od wielu lat cieszy się sporą popularnością. Jeśli chodzi o uczelnie to warto studiować go na Warszawskiej Akademii Medycznej https://wam.edu.pl/studia-psychologia/. Świetne zajęcia, dużo ćwiczeń i praktyk a do tego przyjazna atmosfera i niezawodna organizacja.

Moje poprzednie tematy:
11-09-2024 12:09
krateczka
Member

Liczba postów: 235
Ja sie zdecydowalam na Wyższą Szkołę Fizjoterapii we Wrocławiu Smile Kierunek kosmetologia

Moje poprzednie tematy:
29-09-2024 22:02
biddu
Senior Member

Liczba postów: 672
Po ukończeniu szkoły średniej, wiele osób decyduje się na kontynuowanie nauki na studiach. Możliwości wyboru kierunków jest wiele, jednak z pewnością jednym z najpopularniejszych jest filologia angielska warszawa . Niezależnie od uczelni, na której się uczymy, bardzo prawdopodobne jest, że będziemy mieć możliwość podjęcia studiów z tej dziedziny. Dlatego też warto zastanowić się nad kilkoma ofertami edukacyjnymi, aby dokonać świadomego wyboru.

Moje poprzednie tematy:
02-10-2024 20:16
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,278
Myślę o kontynuacji nauki na poziomie magisterskim i natrafiłam na ofertę studiów pielęgniarskich. Wygląda na to, że program skupia się na praktycznym podejściu do nauki i przygotowuje do zaawansowanych zadań w pielęgniarstwie. Czy któraś z Was studiuje tam lub zna tę uczelnię? Jakie macie opinie?

Moje poprzednie tematy:
30-11-2024 22:15
reversa
Posting Freak

Liczba postów: 836
Marzysz o karierze w filmie? Przyjdź na Dzień Otwarty w Warszawskiej Szkole Filmowej i sprawdź, jak wygląda nauka w tym miejscu! ???? Więcej szczegółów na Facebooku: https://www.facebook.com/szkolafilmowa/p...n4ph1mf6nl

Moje poprzednie tematy:
02-12-2024 12:49
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Jeśli zależy Ci na szybkim i skutecznym zdobyciu zawodu medycznego, a uniwersytet to dla Ciebie zbyt długi proces, sprawdź Collegium Szkołę Służb Medycznych w Warszawie. Ta szkoła policealna oferuje naukę prowadzoną przez praktyków, nastawioną na praktyczne umiejętności, które od razu możesz wykorzystać w pracy. W krótkim czasie stajesz się specjalistą, który jest poszukiwany na rynku i może liczyć na stabilne zatrudnienie.

Moje poprzednie tematy:
05-08-2025 13:37
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,889
Jeśli interesuje Cię rozwój w obszarze HR to warto sprawdzić ofertę studia zarządzanie zasobami ludzkimi warszawa , które łączą wiedzę teoretyczną z praktycznymi rozwiązaniami. To kierunek dobrze rokujący dla osób planujących karierę w HR lub zarządzaniu zespołami. Studia w stolicy dają też szansę na networking i praktyki w firmach.

Moje poprzednie tematy:
18-02-2026 13:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz