Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SZKOLENIA
Autor Wiadomość
Areni
Posting Freak

Liczba postów: 1,238
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: SZKOLENIA
Jestem zdania, że warto się doszkalać niezależnie od tego, w jakim zawodzie się pracuje, warto iść po prostu z duchem czasu. Sama też planuję szkolenie z metody BeBo https://bebotrening.pl/ i uważam, że każdy fizjoterapeuta powinien na takie szkolenie się zdecydowaćSmile

Moje poprzednie tematy:
25-05-2025 23:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Wiele firm realizuje ścisłe programy szkoleń, są tez i takie, które dokładają do nich szkolenia które dedykowane są dla określonych grup w firmach. Na przykład taka akademia managera sprzedaży dedykowana jest dla osób zajmujących kierownicze stanowiska różnych szczebli w działach sprzedażowych. To bardzo przydatne szkolenia.

Moje poprzednie tematy:
27-05-2025 15:02
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,949
Przede wszystkim warto sprawdzić elementy protokołu dyplomatycznego . Szkolenia są bardzo merytoryczne i pozwalają na zdobycie cennej wiedzy, co stanowi niewątpliwą zaletę dla wszystkich, którzy chcą lepiej zarządzać swoim czasem.

Moje poprzednie tematy:
27-05-2025 15:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,370
Kompetencje miękkie są dziś równie ważne jak wiedza specjalistyczna. Dzięki platformie https://intraszkolenia.pl/ można skorzystać z nowoczesnych metod nauczania i praktycznych warsztatów. To doskonała inwestycja w rozwój osobisty i sukces zawodowy.

Moje poprzednie tematy:
16-06-2025 15:35
fatyka
Posting Freak

Muszę przyznać, że szkolenia dostępne na https://klinikamz.pl/ to naprawdę godna uwagi propozycja. Uczestnicy mają okazję zdobyć rzetelną i praktyczną wiedzę, a przy tym mogą liczyć na życzliwą i profesjonalną obsługę, która troszczy się o przyjazną atmosferę podczas całego szkolenia.

17-06-2025 14:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sylka
Posting Freak

Liczba postów: 1,631
Słyszałam, że https://www.ekofit.pl/ pomaga w badaniach środowiska pracy – na przykład natężenie hałasu czy oświetlenie. To ważne dla firm, które chcą dbać o komfort i zdrowie swoich pracowników. Taka kompleksowa obsługa robi różnicę.

Moje poprzednie tematy:
21-06-2025 09:10
fatyka
Posting Freak

Wydaje mi się, że kursy negocjacji to naprawdę wartościowe szkolenie. Uczestnicy podkreślają, że zajęcia dostarczają nie tylko przydatnej wiedzy teoretycznej, ale przede wszystkim praktycznych narzędzi, które można od razu zastosować w codziennej pracy.

23-06-2025 11:40
Maziaja
Posting Freak

Liczba postów: 2,193
Monterom z branży OZE zalecam udać się tutaj https://calma.pl/ Zapewniają świetne szkolenia i jednocześnie dają dostęp do odpowiednich podzespołów producentów takich jak Solax, Deye czy Aiko. . Mają duże stany magazynowe i niskie ceny oraz szybkie realizacje zamówień.

Moje poprzednie tematy:
27-06-2025 10:10
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,104
A mnie zainteresował kurs przedłużania włosów gdańsk. Podoba mi się, że kurs ma dobre opinie i można się tam nauczyć technik, które faktycznie działają. Ciekawa jestem, czy to dobry sposób na nowe umiejętności.

Moje poprzednie tematy:
04-07-2025 07:12
fatyka
Posting Freak

Zawsze też można postawić na kurs zarządzanie projektem

23-07-2025 10:36
Odpowiedz