Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie na romantyczny weekend w górach z dziewczyną
Autor Wiadomość
dominik20
Member

Liczba postów: 100
Reputacja: 0
Status: Offline
Gdzie na romantyczny weekend w górach z dziewczyną
Z dziewczyną planujemy romantyczny weekend w górach, gdzieś gdzie będzie ładnie, niekoniecznie Zakopane bo tam zawsze pełno ludzi. Chcemy trochę poczuć góry ale też odpocząć a nie tylko chodzić po szlakach. Macie jakieś propysycje na spokojny i klimatyczny wyjazd na 2 noce?

Moje poprzednie tematy:
31-03-2026 11:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
luiz
Senior Member

Liczba postów: 352
RE: Gdzie na romantyczny weekend w górach z dziewczyną
Na romantyczny weekend poza Zakopanem mam kilka sprawdzonych opcji. Bukowina Tatrzańska jest znacznie spokojniejsza a widoki na Tatry stamtąd są według mnie lepsze niż z samego Zakopanego, szczególnie o wschodzie słońca gdy Giewont różowieje. Czorsztyn i okolice jeziora to też piękny klimat szczególnie wiosną gdy jeszcze nie ma letnich tłumów. Ale jeśli chcecie odpocząć a nie tylko chodzić to Szaflary mają coś czego inne miejscowości w okolicy nie mają, termy geotermalne gdzie można spędzić kilka godzin w ciepłej wodzie otoczeni tatrzańskim krajobrazem, to jest coś co z dziewczyną robi naprawdę dobre wrażenie. Na miejscu są też apartamenty do wynajęcia. Połączenie jednego dnia na szlaku i jednego dnia w termach to według mnie idealny program na taki wyjazd dla dwojga. Zerknijcie na https://www.termyszaflary.com/ bo tam są wszystkie szczegóły.
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
31-03-2026 12:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,269
RE: Gdzie na romantyczny weekend w górach z dziewczyną
Znacie jakieś dobre hotele?

__
Środki ochrony indywidualnej

Moje poprzednie tematy:
02-04-2026 02:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post