Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ciaza
Autor Wiadomość
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,283
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: ciaza
Ciąża jest czasem, w którym należy przygotować się do przywitania na świecie swojej pociechy. Na pewno w tym czasie trzeba poszukać solidnego wózka. Według mnie, warto zastanowić się nad czymś od marki EasyGo. Mnie szczególnie przekonuje model Virage Ecco.

Moje poprzednie tematy:
12-07-2023 22:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
byniek
Posting Freak

Liczba postów: 2,592
Skoro jesteście w ciąży, to jako fajną pamiątkę polecam Wam zerknąć na stronę https://sztukareportazu.pl/sesja-ciazowa-tychy/ tutaj moim zdaniem sesje wykonywane są w pełni profesjonalne.

Moje poprzednie tematy:
23-07-2023 12:51
Morwa
Senior Member

Liczba postów: 288
Ciąża może być naprawdę fajnym czasem, ale musisz wybrać doświadczonego ginekologa, który ją poprowadzi. Ja wybrałam dr Barbarę Blicharczyk i mogę polecić ją całym sercem. Przyjmuje w Kołobrzegu. Jest bardzo dokładna i dba o komfort pacjentki podczas wizyty. Dobrze opinie w necie o czymś świadczą Smile

Moje poprzednie tematy:
09-08-2023 17:26
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,217
Podczas ciąży musisz zadbać o to, aby po porodzie dziecko miało wszystko, co niezbędne do życia. W wyprawce na pewno nie powinno zabraknąć solidnego wózka. Euro-Cart Volt Pro jest takim godnym uwagi. Kosztuje niedużo, ale ma świetną jakość, a do tego nadaje się na całe wózkowanie.

Moje poprzednie tematy:
17-08-2023 00:09
ewelinka01
Member

Liczba postów: 134
Pamiętajcie też o badaniach prenatalnych. Siostra była u dr Rozmus-Warcholińskiej na USG prenatalnym i mówiła, że takiego podejścia do pacjentki nie spotkała nigdzie indziej. Bardzo poleca.

Moje poprzednie tematy:
07-03-2025 08:49
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,180
Jeśli szukacie sklepu z odzieżą ciążową to zajrzyjcie koniecznie do https://bebefield.pl/12-spodnie-ciazowe Wszystkie ubiory w tym miejscu produkowane są w Polsce a przeważająca część kolekcji jest szyta z tkanin i dzianin nabywanych od lokalnych producentów. Z łatwością znajdziecie u nich m.in. sukienki ciążowe, bieliznę ciążową, spodnie ciążowe, biustonosze do karmienia i wiele więcej. Zachwyci Was u nich nie tylko wysoka jakość ale również idąca z nią w parze konkurencyjna cena. Warto jest zajrzeć do tego świetnego sklepu.

Moje poprzednie tematy:
09-07-2025 17:40
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,813
Wiele osób skupia się na samej ciąży, a tymczasem warto już wcześniej pomyśleć o miejscu porodu – szczególnie jeśli zależy nam na opiece szpitalnej bez dodatkowych kosztów. W IMiD porody odbywają się w ramach NFZ, a jednocześnie dostępne są różne formy wsparcia – zarówno medycznego, jak i okołoporodowego. Dla części pacjentek znaczenie może mieć też możliwość porodu rodzinnego oraz indywidualnej opieki położnej, jeśli zostanie wcześniej zgłoszona taka potrzeba.

Moje poprzednie tematy:
28-07-2025 04:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,168
Reputacja: 1
Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej szkoły rodzenia w Gdańsku, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę szkoły Supermama - szkoła rodzenia online .

Moje poprzednie tematy:
25-08-2025 09:49
ninjaa
Posting Freak

Liczba postów: 777
jak widzę wiele par zmaga się z niepłodnością, która bardzo często dotyka nie tylko kobiety ale także ich partnerów... u nas tak właśnie się stało ;/ dlatego poszukujemy dobrego lekarza i kliniki w Warszawie. Póki co skłaniam się ku wizycie u doktora Łukasza Kupisa https://drkupis.pl/. Czytałam, ze zajmuje się nie tylko leczeniem ale też kompleksową diagnostyką na co bardzo nam zależy.

Moje poprzednie tematy:
26-08-2025 12:37
alka
Posting Freak

Liczba postów: 883
Warto też wspomnieć o znaczeniu właściwej atmosfery podczas wizyt kontrolnych w ciąży, bo to wpływa na samopoczucie przyszłej mamy. Centrum Zdrowia Kobiety Profemmina dba o komfort pacjentek i rodzinną atmosferę. Poszukajcie miejsca, gdzie będziecie czuć się dobrze i bezpiecznie przez cały okres ciąży.

Moje poprzednie tematy:
29-08-2025 13:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz