Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdrowie
Autor Wiadomość
ewelinka01
Member

Liczba postów: 134
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Zdrowie
Ja tutaj mogę polecić jeszcze przyszłym mamom badania prenatalne. Moja koleżanka z pracy była ostatnio na badaniach prenatalnych u dr Wioletty Rozmus-Warcholińskiej i opowiadała, że czuła się tam naprawdę spokojnie i zaopiekowana. Powiedziała, że doktor wszystko tłumaczyła po kolei, dokładnie pokazywała na monitorze, a nawet odpowiadała na pytania jej męża. Bardzo jej się podobało, że nikt jej nie poganiał i mogła spokojnie dopytać o wszystko.

Moje poprzednie tematy:
08-07-2025 00:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,877
Polecam zajrzeć na stronę https://praktyka.info.pl/ . To miejsce, gdzie przyjmuje doświadczony i zaangażowany specjalista, który każdemu pacjentowi poświęca należytą uwagę. Jego wiedza oraz wieloletnia praktyka w ortopedii przekładają się na skuteczną pomoc w szerokim zakresie problemów zdrowotnych, co jest ogromnym atutem tego gabinetu.

Moje poprzednie tematy:
17-07-2025 10:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Konstancja99
Senior Member

Liczba postów: 704
Jeśli kogoś interesuje dofinansowanie do in vitro, to to miejsce ma wszystkie konkretne informacje – bez owijania, jasno, kto i kiedy może skorzystać. Nawet jak się nie jest jeszcze gotowym na cały proces, to dobrze mieć świadomość, jakie wsparcie daje państwo i co trzeba przygotować. Super, że to działa, bo dla wielu to jedyna szansa na dziecko.

Moje poprzednie tematy:
21-07-2025 19:24
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,803
Dbanie o zdrowie to nie tylko ruch i dieta, ale też regularna kontrola tego, co dzieje się wewnątrz organizmu. Serce rzadko boli w oczywisty sposób, dlatego tak ważne są profilaktyczne wizyty u specjalistów. W razie pytań lub wątpliwości można zajrzeć na https://www.kardiologkielce.com/ sporo rzeczy zostało tam jasno wyjaśnionych. Czasem to pierwszy krok do zadbania o siebie.

Moje poprzednie tematy:
23-07-2025 20:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
charlotte
Posting Freak

Liczba postów: 1,439
Jeśli ktoś się zastanawia nad jakąś aktywnością, to trafiłam na klub sportowy z MMA, BJJ i boksem. Strona jest tu: http://szopafightteam.pl/ – może komuś podejdzie taka opcja na wyładowanie energii, co wy na to?

Moje poprzednie tematy:
24-07-2025 07:30
fatyka
Posting Freak

Czy mieliście już może nieżyt górnych dróg oddechowych ? Jeśli chodzi o te infekcje to powiem wam, że tutaj na stronie można znaleźć dużo przydatnych wskazówek, więc może to będzie dla was dobry wybór

28-07-2025 10:53
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Wszystkim poszukującym informacji dotyczących zdrowia, lekarstw, różnego rodzaju chorób, udaru słonecznego i wiele więcej polecam zajrzeć na stronę Gentaur. Jestem pewna że wizyta na tej stronie będzie dla Was bardzo dobrym pomysłem i pozwoli Wam znacząco poszerzyć swoją wiedzę w tym zakresie. Wizyta na tym portalu to jedna z najlepszych decyzji.

Moje poprzednie tematy:
28-07-2025 14:42
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,271
Biorezonans to jedna z terapii, które mają na celu dotarcie do przyczyn schorzeń, a nie tylko do objawów. Jak pokazuje opis na stronie https://terapie-biorezonans-warszawa.pl/ , metoda ta może być stosowana w wielu różnych przypadkach zdrowotnych. Chętnie poznam szczegóły.

Moje poprzednie tematy:
05-08-2025 13:10
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Liposukcja to zabieg, który interesuje mnie od jakiegoś czasu, szczególnie w kontekście modelowania brzucha i ud. Na stronie https://centrumliposukcji.pl/ znalazłam informacje dotyczące przebiegu zabiegu, wymaganych badań i okresu rekonwalescencji. Mimo wszystko mam pewne wątpliwości – czy przedstawione tam dane są wystarczające, by świadomie zdecydować się na taką ingerencję? Jestem jeszcze w takim wieku, że chciałabym wyglądać atrakcyjnie.

Moje poprzednie tematy:
07-08-2025 22:17
fatyka
Posting Freak

Muszę przyznać, że olejki dostępne w https://szopmania.pl/ mają świetne właściwości prozdrowotne. Ich skład jest wysokiej jakości, a rezultaty stosowania można zauważyć już po krótkim czasie.

12-08-2025 13:19
Odpowiedz