Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Butik Diva
Autor Wiadomość
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,043
Reputacja: 0
Status: Offline
Butik Diva
Hej! Kojarzycie ten butik - https://www.facebook.com/divafashion4you ? Robią transmisje sprzedażowe i kilka ubrań mi się u nich naprawdę spodobało. Myślicie, że warto tam coś zamówić? Macie jakieś opinie na ich temat?

Moje poprzednie tematy:
28-02-2025 10:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,040
RE: Butik Diva
Często jestem u nich na transmisjach Big Grin Mega fajna atmosfera, a ciuszki takie piękne, że szok Big Grin Zamawiaj, jakość mają super, dziewczyny zawsze z zamówień są zadowolone Big Grin

Moje poprzednie tematy:
03-03-2025 01:46
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,043
Super! Bardzo dziękuję za Twoją opinię! Dodali teraz świetne spodnie, które marzą mi się od jakiegoś czasu <3 orientujesz się, czy można zamawiać też u nich w inny sposób? Czy tylko transmisje na FB?

01-04-2025 15:56
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,040
(01-04-2025 15:56)magda676 napisał(a):  Super! Bardzo dziękuję za Twoją opinię! Dodali teraz świetne spodnie, które marzą mi się od jakiegoś czasu <3 orientujesz się, czy można zamawiać też u nich w inny sposób? Czy tylko transmisje na FB?

Wiesz co, nie sprawdzałam, czy można zamawiać w inny sposób, ale na FB chyba po prostu najwygodniej, bo od razu wybierasz to, co Ci się podoba, dogadujecie szczegóły i dostawę w wiadomości i czekasz na swoje piękne ciuszki Big Grin

29-04-2025 12:22
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS