Hej! Kojarzycie ten butik -
https://www.facebook.com/divafashion4you ? Robią transmisje sprzedażowe i kilka ubrań mi się u nich naprawdę spodobało. Myślicie, że warto tam coś zamówić? Macie jakieś opinie na ich temat?
Często jestem u nich na transmisjach

Mega fajna atmosfera, a ciuszki takie piękne, że szok

Zamawiaj, jakość mają super, dziewczyny zawsze z zamówień są zadowolone

Super! Bardzo dziękuję za Twoją opinię! Dodali teraz świetne spodnie, które marzą mi się od jakiegoś czasu <3 orientujesz się, czy można zamawiać też u nich w inny sposób? Czy tylko transmisje na FB?
(01-04-2025 15:56)magda676 napisał(a): [ -> ]Super! Bardzo dziękuję za Twoją opinię! Dodali teraz świetne spodnie, które marzą mi się od jakiegoś czasu <3 orientujesz się, czy można zamawiać też u nich w inny sposób? Czy tylko transmisje na FB?
Wiesz co, nie sprawdzałam, czy można zamawiać w inny sposób, ale na FB chyba po prostu najwygodniej, bo od razu wybierasz to, co Ci się podoba, dogadujecie szczegóły i dostawę w wiadomości i czekasz na swoje piękne ciuszki

Butik Diva znam, mają też stacjonarnie prowadzoną sprzedaż. Jak z Łomży jesteście to możecie z powodzeniem się do nich wybrać. Ale ten plus to transmisje online, dzięki nim z całej Polski możemy sobie zamawiać ciuszki. A w Diva najlepsze i najładniejsze