Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ogrzewanie
Autor Wiadomość
charlotte
Posting Freak

Liczba postów: 1,439
Reputacja: 0
Status: Offline
Ogrzewanie
Budujemy dom i zastanawiamy się nad ogrzewaniem. jaka opcja według was jest najlepsza? Dom 120m2

Moje poprzednie tematy:
14-12-2024 19:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zu0816
Posting Freak

Liczba postów: 898
RE: Ogrzewanie
Myślę, że bardzo dobrą opcją jest pompa ciepła. Firma Aiwa ma w swojej ofercie wydajne i energooszczędne pompy ciepła. Zapoznaj się z ofertą - https://www.aiwa.pl/

Moje poprzednie tematy:
17-12-2024 00:01
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 694
mi zależy na rozwiązaniu, które da nam sporo oszczędności,. póki co rachunki za ogrzewanie z roku na rok stają się coraz wyższe. Ostatnio zastanawiałam się z mężem jaki wybrać pojemnościowy podgrzewacz wody, do łazienki. Jak sądzicie, jakie warto brać pod uwagę ? Z tego co wiem to marka Stiebel Eltron ma sporo produktów tego typu w swojej ofercie.

Moje poprzednie tematy:
17-12-2024 12:41
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,877
Z tego co widziałam to bardzo dobrą ofertę ma https://kht-group.com . Można tutaj kupić starannie wykonane kotły na drewno, a do tego realizacja zamówień przebiega tutaj sprawnie

Moje poprzednie tematy:
19-12-2024 14:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lilka91
Posting Freak

Liczba postów: 1,242
U nas wybór padł na pompę ciepła i uważam, ze to był strzał w dziesiątkę. Zapoznaj się z ofertą firmy Aiwa. To japońska firma produkująca pompy ciepła i klimatyzację. Ich pompy są ciche, wydajne i proste w obsłudze. Myślę, że będziesz zadowolona.
Moje poprzednie tematy:

jaka mata piankowa dla niemowlaka
20-12-2024 00:15
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Zaglądając do https://zasilanie-awaryjne.pl/23-akumulatory-zelowe-gel znajdziecie szereg najlepszych urządzeń do zasilania awaryjnego pieców i kotłów CO na rynku. Szczerze mogę każdemu polecić ich produkty. Spełniają swoje zadanie w 100%.

Moje poprzednie tematy:
30-12-2024 13:38
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,803
Warto wspomieć, że trigeneracja to rozwiązanie, które pozwala na produkcję ciepła, energii elektrycznej oraz chłodzenia w jednym procesie. Trigeneracja, co to za technologia? Jest to innowacyjne podejście do wytwarzania energii, które pozwala na oszczędności oraz poprawę efektywności energetycznej w przedsiębiorstwach. To idealna opcja dla firm szukających kompleksowych rozwiązań energetycznych.

Moje poprzednie tematy:
30-12-2024 16:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,325
Zbiorniki na gaz to coraz popularniejsze rozwiązanie, zapewniające niezależność energetyczną. Na stronie https://sa-art.pl/ dowiesz się, jak firma SA-ART zapewnia bezpieczeństwo i wysoką jakość swoich instalacji. Profesjonalne podejście do każdego projektu sprawia, że klienci mogą cieszyć się komfortem użytkowania przez wiele lat.

Moje poprzednie tematy:
06-01-2025 19:58
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Jeśli zastanawiacie się nad nowoczesnym, elektrycznym i komfortowym systemem ogrzewania budynków firmy SH KOREA to skontaktujcie się koniecznie z https://www.taniegrzanie.com.pl/

17-02-2025 10:49
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,877
Można też wybrać systemy trigeneracji . Szczerze mówiąc sama zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, dodatkowo słyszałam, że ceny są konkurencyjne

20-02-2025 14:20
Odpowiedz