Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkolenia dla praconików
Autor Wiadomość
romb
Member

Liczba postów: 64
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Szkolenia dla praconików
Jeżeli ktoś szuka szkoleń dla kierowców ciężarowych i nie tylko to polecam firmę https://www.tacho-kontrol.pl/

Moje poprzednie tematy:
23-04-2025 12:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,104
Wiecie patrząc na to, że nawiązuje się różne kontakty, to może interesowałby was również
kurs fińskiego online ?
Jak tak, to tutaj szkolajezykowskandynawskich.pl macie dostępne takie szkolenia.

Moje poprzednie tematy:
30-04-2025 15:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,819
W wielu firmach umiejętność dobrej organizacji czasu przekłada się bezpośrednio na wyniki zespołu. Ciekawym rozwiązaniem, które pozwala pracownikom zobaczyć swoje nawyki w praktyce, jest zarządzanie czasem gra szkoleniowa. Taka forma edukacji pozwala nie tylko na integrację zespołu, ale też na realną poprawę efektywności pracy. To dobra opcja dla firm, które chcą wdrożyć praktyczne podejście do zarządzania zadaniami.

Moje poprzednie tematy:
30-04-2025 18:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,963
Uważam, że doskonałym wyborem będzie https://www.coachwise.org/mentoring-strefa-wiedzy/ . Szkolenia oferowane w tej platformie są bardzo wartościowe i dają możliwość zdobycia cennej wiedzy.

Moje poprzednie tematy:
12-05-2025 15:24
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,180
Polecam Wam skorzystać z usług firmy RiskCon. Wieloletnie doświadczenie w branży szeroko pojętego bezpieczeństwa jakie posiadają gwarantuje Wam współpracę na najwyższym poziomie. W zakresie ich działania znajdują się m.in. szkolenia przeciwpożarowe, szkolenia BHP, analiza i opracowania techniczne oraz obsługa BHP. Obecnie firma zatrudnia lub współpracuje z wieloma profesjonalistami, dysponującymi rozległą wiedzą i doświadczeniem z dziedziny bezpieczeństwa z całej Polski, na co dzień pracującymi w dużych zakładach przemysłu chemicznego, zakładowych i państwowych strażach pożarnych, biurach projektowych, czy uczelniach technicznych. To profesjonaliści

Moje poprzednie tematy:
15-05-2025 14:01
fatyka
Posting Freak

A co powiecie na bardzo dobre szkolenie jak handlowiec warszawa ?

17-05-2025 11:09
sylka
Posting Freak

Liczba postów: 1,631
Jak ogarnąć bezpieczeństwo w firmie i nie zwariować? Najlepiej mieć kogoś, kto się na tym zna. Ekofit zajmuje się BHP, PPOŻ i pomiarami – wszystko pod jednym dachem. Na https://ekofit.pl mają jasno opisane, co i jak.

Moje poprzednie tematy:
17-05-2025 16:22
fatyka
Posting Freak

Przy planowaniu rozwoju zawodowego w sektorze publicznym zaczęłam analizować różne szkolenia dla administracji publicznej . Dobrze było trafić na ofertę, która uwzględnia specyfikę pracy w urzędzie i aktualne wymagania.

23-01-2026 17:50
Odpowiedz