Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam zarządcy wspólnoty
Autor Wiadomość
lilka91
Posting Freak

Liczba postów: 1,242
Reputacja: 0
Status: Offline
Szukam zarządcy wspólnoty
Hej! poszukuję firmy, która zarządza wspólnota mieszkaniową. Miejsce Warszawa Smile Mamy obecnie zarządcę, ale w ogóle nie idzie się z nim dogadać. Mieszkańcy są skorzy do współpacy, mają dużo pomysłów itd, ale zarządca zawsze robi pod górkę. Dlatego szukamy koggoś kto potrafi współpracować z ludźmi i ma doświadczenie Smile
Moje poprzednie tematy:

jaka mata piankowa dla niemowlaka
31-01-2023 10:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
charlotte
Posting Freak

Liczba postów: 1,439
RE: Szukam zarządcy wspólnoty
Oj znam to niestety. U nas zarządca kompletnie nic nie robił, chociaż mieszkańcom zależało, zeby wszystko było ok. Przez to było później sporo problemów (długa historia). Teraz mamy nowego zarządce i jest ok Smile

Moje poprzednie tematy:
31-01-2023 10:09
olka22
Senior Member

Liczba postów: 444
U nas w starym mieszkaniu z kolei zarządca miał wszystko w nosie i niektórzy mieszkańcy też. Przez co zrobiło sie sporo długów i pozostali mieszkańcy przez to cierpieli. Nas to na szczęście ominęło, ale wiem, że długo sie ta sprawa ciągnęła.

Moje poprzednie tematy:
01-02-2023 10:19
zu0816
Posting Freak

Liczba postów: 898
Wiesz co zobacz sobie ofertę tej firmy http://www.zarzadca.waw.pl/ Działają w Warszawie i okolicach. Cieszą się zaufaniem wspólnot mieszkaniowych Smile Mają nawet swój dział windykacji więc nie ma u nich problemu ze ściągnięciem długu. Poza tym podobno fajnie się z nimi współpracuje. Mają swoje sposoby na mieszkańców, którzy szkodzą wspólnocie Smile

Moje poprzednie tematy:
02-02-2023 08:52
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,855
Zapoznaj się z ofertą firmy Per Modum - jest o tyle interesująca, że zajmuje się zarówno zarządzaniem lokalami mieszkalnymi, jak i komercyjnymi. Znajduje się w Warszawie i cieszy się bardzo dobrymi opiniami.

Moje poprzednie tematy:
20-02-2023 22:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Szczerze mówiąc – nie wyobrażam sobie już, żeby samodzielnie zajmować się najemcami i mieszkaniami. Zespół http://kupiec-zarzadca.pl/
robi to lepiej, szybciej i skuteczniej, niż ja mógłbym kiedykolwiek. Dzięki nim mam spokój i świadomość, że moje inwestycje są naprawdę profesjonalnie prowadzone.

Moje poprzednie tematy:
17-09-2025 10:30
Maturzysta
Senior Member

Liczba postów: 638
W stolicy postaw na firmę https://gproperties.pl/index.php/przegla...budlowane/ bo zajmują się takimi zadaniami na co dzień i mają odpowiednie uprawnienia. Wykonają przegląd kotłowni czy instalacji elektrycznych lub gazowych, sprawdzą dokumentację techniczną czy też wykonają remonty budynku. Dzięki nim każda nieruchomość będzie spełniać wszelkie wymogi formalne.

Moje poprzednie tematy:
19-09-2025 18:34
Odpowiedz