Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór szkoły dla dziecka
Autor Wiadomość
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Wybór szkoły dla dziecka
Podczas wyboru przedszkola polecam Wam zapoznać się z ofertą od https://glukusie.pl/ Zatrudniony tam personel posiada kwalifikacje umożliwiające opiekowanie się dziećmi z cukrzycą a wsparcia udzielają Certyfikowani Edukatorzy Diabetologiczni stale obecni na terenie Przedszkola i Żłobka. Ponadto ich żłobek korzysta z różnych dofinansowań między innymi z Gminy Miejskiej Kraków co przekłada się na konkurencyjne ceny.

Moje poprzednie tematy:
09-09-2024 07:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,068
A czy kogoś z was dziecko w tym roku szkolonym zdaje egzamin ósmoklasisty ? Skąd pozyskujecie materiały przygotowawcze? Czy samodzielnie z dzieckiem też przerabiacie jakieś treści? Ja słyszałam, że cenne wiadomości i materiały edukacyjne można znaleźć na nowaera.pl.

Moje poprzednie tematy:
27-09-2024 15:20
Jovvita
Junior Member
**

Liczba postów: 10
Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej na temat prawidłowego rozwoju dziecka to zajrzyjcie tutaj - https://www.radiowroclaw.pl/articles/vie...m-swiadcza. Pomiary różnych parametrów związanych z rozwojem dziecka stanowią cenne dane dotyczące jego zdrowia. Dlatego powinny być wykonywane regularnie, konieczne jest też zapisywanie tych wyników. Dzięki temu można sprawdzić nie tylko aktualne wartości, ale także to, jak zmieniały się one w czasie.

Moje poprzednie tematy:
29-11-2024 16:12
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 694
Fajnie, że poruszacie tu też temat studiów, to przecież bardzo ważny etap każdej edukacji. Jeśli interesują Was kierunki takie jak fizjoterapia, pielęgniarstwo czy położnictwo to warto poczytać o Warszawskiej Akademii Medycznej. Wysoki poziom, dobra organizacja, doświadczona kadra wykładowców. Uczelnia ma wieloletnie doświadczenie w kształceniu kadr medycznych.

Moje poprzednie tematy:
14-05-2025 10:35
Odpowiedz