Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
podróże
Autor Wiadomość
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,269
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: podróże
Jeśli ktoś z Was planuje podróż w mniej znane miejsce, warto zerknąć na Wyspy Świętego Tomasza i Książęcą. Miejsce, o którym mało kto słyszał, a ma sporo do zaoferowania. Na pewno zainteresują Was piękne plaże, niesamowite krajobrazy i niezapomniana kultura. Na tej stronie https://planetescape.pl/kraj/wyspy-sw-to...-ksiazeca/ znajdziecie mnóstwo praktycznych informacji, jak dane o lokalnej kuchni czy informacje o pogodzie, co na pewno ułatwi organizację wyjazdu. Polecam zajrzeć, zwłaszcza że strona zawiera też galerię pięknych zdjęć!

Moje poprzednie tematy:
26-05-2025 18:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
danosia
Posting Freak

Liczba postów: 793
Porada dla rodziców: wybierając atrakcje dla dzieci Poznań i okolice, zwróćcie uwagę na przedział wiekowy. Dobrze przygotowane miejsca oferują różne poziomy trudności, dzięki czemu każde dziecko znajdzie coś dla siebie i będzie mogło bawić się bezpiecznie.

Moje poprzednie tematy:
31-05-2025 15:38
dudson
Posting Freak

Liczba postów: 1,491
Jeśli chodzi o wyjazdy, to oprócz planu zwiedzania zawsze pakuję do torby jedną dobrą książkę. W podróży czyta mi się najlepiej - w pociągu, w samolocie czy wieczorem w hotelu. Ostatnio zabrałam ze sobą „Boomer” Jerzego Hardie-Douglasa https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/boomer/ i super się sprawdziła na wyjazd. To historia, która wciąga od pierwszych stron, a jednocześnie daje trochę do myślenia. Idealna, żeby na chwilę zwolnić tempo i oderwać się od codzienności, nawet będąc daleko od domu.

Moje poprzednie tematy:
04-03-2026 14:26
keszek
Posting Freak

Liczba postów: 1,364
Reputacja: 1
Podczas podróży zawsze staram się znaleźć chwilę na czytanie. Ostatnio w drodze towarzyszyła mi „Propedeutyka polytyki jak utyka… Suplement do obu deKadencji” Stanisława Ćwieka i muszę przyznać, że to ciekawa lektura na takie momenty między zwiedzaniem, a odpoczynkiem.

Moje poprzednie tematy:
13-03-2026 13:04
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,295
Czasem człowiek potrzebuje totalnego resetu, a nie kolejnego city breaka. Jeśli chcecie sprawdzić szczegóły to wszystko macie tutaj: https://pieknybrzeg.pl To domki na wynajem na mazurach zlokalizowane bezpośrednio nad jeziorem Święcajty. Ośrodek ma ponad 400 metrów linii brzegowej, więc nie ma tłoku jak na publicznych plażach. To miejsce typowo pod odpoczynek.

Moje poprzednie tematy:
24-03-2026 11:06
Odpowiedz