Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam prezentu dla siostry
Autor Wiadomość
luiz
Senior Member

Liczba postów: 352
Reputacja: 0
Status: Offline
Szukam prezentu dla siostry
Moja siostra kończy 18 lat i chciałabym jej kupić coś pamiątkowego, ale nie takiego oklepanego. Zastanawiam się nad jakimś naszyjnikiem albo bransoletką, coś, co będzie mogła trzymać na lata.

Moje poprzednie tematy:
05-05-2025 16:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dominik20
Member

Liczba postów: 100
RE: Szukam prezentu dla siostry
Może spróbuj z biżuterią, którą można trochę spersonalizować. Na przykład na https://lian-art.pl/ jest sporo rzeczy, które można zamówić z grawerem – można tam wpisać datę, krótkie hasło, coś od serca. Do tego same projekty są raczej nowoczesne i nie wyglądają jak typowe "osiemnastkowe" prezenty. Myślę, że coś takiego zostanie z nią na długo, a jednocześnie będzie pasować do jej stylu.

Moje poprzednie tematy:
06-05-2025 09:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
RE: Szukam prezentu dla siostry
Ezoteryka to fascynujący temat dlatego szczerze polecam Wam zakupy w sklepie ezoterycznym https://shamballasklep.pl/291-labradoryt Zaglądając do nich znajdziecie nie tylko kamienie naturalne i szlachetne ale również różnego rodzaju kadzidełka i akcesoria, świece, książki i wiele więcej. Oprócz walorów estetycznych kamienie naturalne posiadają potężne właściwości uzdrawiające, regulujące przepływ energii w ciele lub wzmacniania pola naszej aury. Mogę śmiało powiedzieć że w tym sklepie pozytywnie zaskoczą Was wysokiej jakości produkty oraz ich konkurencyjna cena.

Moje poprzednie tematy:
23-05-2025 10:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz