Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Własny biznes
Autor Wiadomość
fiona11
Posting Freak

Liczba postów: 896
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Własny biznes
A czy prowadząc swój biznes szukacie czasem w internecie informacji na ten temat ? Zaglądacie na portale biznesowe ? Bo moim zdaniem warto to robić regularnie Smile Jeśli chodzi o konkretny portal to sprawdźcie sobie https://allebiznes.pl/ . Znajdziecie tu wiele cennych wskazówek i porad związanych m.in ze strefą finansów czy marketingu i reklamy.

Moje poprzednie tematy:
12-05-2026 16:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Senior Member

Liczba postów: 742
Swoją drogą, myślałam ostatnio o tym, jak ważne są detale w samochodzie. Na przykład, wycieraczki to coś, co często ignorujemy, a przecież od nich zależy widoczność i bezpieczeństwo podczas jazdy. W pracy kolega miał problem z wymianą swoich wycieraczek i przy okazji opowiadał mi o różnych opcjach. Natknęłam się na stronę, gdzie oferują fajne rozwiązania – wycieraczki samochodowe. Z tego co widzę, mają całkiem spory wybór i to może być interesujące dla każdego kierowcy.

Moje poprzednie tematy:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2026 18:07 przez albatros.)
15-05-2026 17:15
devlin
Senior Member

Liczba postów: 413
Ciekawy temat związany z produkcją i przemysłem. Słyszałem od kolegi, który prowadzi fabrykę, że kluczowe są sprawdzone technologie. Wspominał o firmach, które dostarczają naprawdę fajne rozwiązania do procesów produkcyjnych. Przypadkiem natknąłem się na stronę Techno-Service S.A. TS PCB i wygląda na to, że mogą mieć ciekawe propozycje. Warto zerknąć, jeśli ktoś szuka inspiracji w tej branży!

Moje poprzednie tematy:
15-05-2026 18:07
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,945
Coraz częściej czytam o nowoczesnych metodach analitycznych i zainteresował mnie spektrometr nir . Fajnie poznawać rozwiązania które pozwalają szybko i dokładnie analizować próbki.

Moje poprzednie tematy:
18-05-2026 12:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 959
A czy współpracujecie z jakimiś firmami kurierskimi, którzy świadczą dla was tego typu usługi ? Z tego co wiem to w Warszawie ciekawą ofertę ( nie tylko dla klientów biznesowych) ma firma Riders https://www.riders.com.pl/ . Interesuje mnie to szczególnie pod kątem tych usług miejskich.

Moje poprzednie tematy:
25-05-2026 12:30
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,174
Reputacja: 1
Możecie sobie sprawdzic stronę https://www.pcbc.gov.pl/pl/uslugi/certyf...-iso-14001 , na której znajdziecie Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A. , które zajmuje się certyfikacją, badaniami i oceną zgodności produktu, a także prowadzeniem szkoleń. Systemy zarządzania ISO pomagają uporządkować procesy wewnętrzne, zwiększyć efektywność organizacji i budować zaufanie klientów oraz partnerów biznesowych.

Moje poprzednie tematy:
27-05-2026 11:01
tralinka
Senior Member

Liczba postów: 712
Prowadząc firmę, wizerunek i dostępność dla klientów mają ogromne znaczenie. Numer komórkowy jako jedyny kontakt do biznesu bywa odbierany mniej poważnie, szczególnie przez starszych klientów lub partnerów biznesowych. Dlatego wiele firm decyduje się na telefon stacjonarny dla firm, który daje stały numer, często z miejskim kierunkowym, i buduje bardziej profesjonalne wrażenie.

Moje poprzednie tematy:
28-05-2026 17:03
Odpowiedz