Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dzieci
Autor Wiadomość
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,188
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Dzieci
A co z wózkiem? Macie już upatrzony? Ja dopiero zabieram się za kompletowanie wyprawki i mocno zainteresował mnie Cavoe Axo Shine. Polecam zapoznać się z ofertą tego wózka, bo jest naprawdę ciekawym rozwiązaniem, a wózek sam w sobie świetnie wykonany.

Moje poprzednie tematy:
28-01-2025 19:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Bardzo bogaty asortyment produktów dla dzieci znajdziecie zaglądając do https://caretero.pl/ Posiadają m.in. wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej. Szczerze polecam zakupy w tym miejscu.

Moje poprzednie tematy:
03-02-2025 11:21
bluem
Posting Freak

Liczba postów: 1,307
No powiem Wam, że jak potrzebujecie czegoś dla dzieci, to na https://www.smyk.com/ znajdziecie dosłownie wszystko. Wyprawka, ciuszki, zabawki, a nawet rzeczy do szkoły – i to wszystko w świetnej jakości. Nie ma co się zastanawiać, warto!

Moje poprzednie tematy:
26-02-2025 11:12
reversa
Posting Freak

Liczba postów: 836
Każde dziecko zasługuje na zabawki, które wspierają rozwój jego umiejętności.
rowerki biegowe dla dziewczynki to idealne narzędzie do nauki równowagi i koordynacji, a rowerki biegowe dla dziewczynki są dostosowane do potrzeb małych miłośniczek aktywności.

Moje poprzednie tematy:
27-02-2025 11:57
Karina
Posting Freak

Liczba postów: 863
Szukam sprawdzonej szkoły pływania dla mojego dziecka i natrafiłam na http://www.columbus.biz.pl/baby-columbus. Zastanawiam się, czy warto rozpocząć naukę pływania już w pierwszych miesiącach życia malucha. Czy ktoś miał okazję uczestniczyć w zajęciach? Jak wygląda organizacja, jakie są warunki na basenie i czy dzieci dobrze się tam czują? Chciałabym, żeby moje dziecko czerpało radość z wody i jednocześnie rozwijało swoje umiejętności.

Moje poprzednie tematy:
02-03-2025 21:01
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
W poszukiwaniu produktów dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej polecam zajrzeć do ofert sklepu https://caretero.pl/kategoria-produktu/l...iemowlece/

12-03-2025 08:43
olka22
Senior Member

Liczba postów: 444
Zastanawiam się nad zakupem obuwia ortopedycznego dla dziecka i trafiłam na sandałki ortopedyczne dla dzieci. Ktoś może podzielić się opinią, czy faktycznie pomagają w korekcji stopy i czy są warte swojej ceny?

Moje poprzednie tematy:
13-03-2025 05:04
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
To odwieczny dylemat rodziców - czy puszczać dziecko z kaszlem do przedszkola ?Katar jest najczęściej występującym objawem zakażenia dróg oddechowych. Jednocześnie należy pamiętać, że ostre zapalnie błon śluzowych może mieć zarówno podłoże bakteryjne, wirusowe, jak i alergiczne ; to jest istota sprawy aby rozpoznać taki katar. W każdym przypadku warto mieć w domu wodę morską , którą można nabyć w aptece. To pomaga na wszelkie tego typu dolegliwości.

Moje poprzednie tematy:
20-03-2025 09:01
kokier
Senior Member

Liczba postów: 337
Czy waszym zdaniem warto zrobić taki kurs, jeśli myślę o takiej pracy - https://www.zawodniania.pl/kurs-opiekuna...u-wroclaw/ To jest dobry kierunek? Jakie macie podejście, doświadczenia? Nie chodzi mi o papier, tylko o przygotowanie zawodowe.

Moje poprzednie tematy:
28-03-2025 10:24
pati99
Member

Liczba postów: 56
Szukasz spokojnego zajęcia dla dziecka? Kolorowanki do druku to idealne rozwiązanie, które pomaga wyciszyć malucha i skupić jego uwagę. Dzieci uwielbiają rysowanie, a przy okazji ćwiczą cierpliwość i precyzję. Na manu.pl znajdziesz wiele darmowych kolorowanek, które sprawdzą się zarówno w domu, jak i w przedszkolu. Wystarczy wydrukować i gotowe!

Moje poprzednie tematy:
31-03-2025 10:59
Odpowiedz