Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urlop
Autor Wiadomość
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,186
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Urlop
Marzę o prawdziwie egzotycznych wakacjach, gdzieś daleko od codzienności. Wyobrażacie sobie wyprawę do Amazonii w Kolumbii albo spotkanie z Inuitami na Grenlandii? Brzmi jak przygoda życia! Podobno można zorganizować takie podróże całkowicie dopasowane do własnych zainteresowań i budżetu. Każdy szczegół planowany indywidualnie, od wyboru hoteli po intensywność zwiedzania. Na stronie planetescape.pl jest masa inspirujących destynacji.

Moje poprzednie tematy:
29-04-2026 02:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,010
Wrzesień to świetny miesiąc na wakacje. Ceny spadają, a pogoda jeszcze dopisuje. Sam planuję wyjazd w Tatry na wrzesień, sprawdzam różne opcje noclegowe. Zauważyłem, że w górskich miejscowościach też można znaleźć sensowne oferty. Na przykład w okolicach Zakopanego są miejsca jak Biały Dunajec, gdzie można poszukać kwaterunku https://spijtanio.eu/noclegi/bialy-dunajec. Jesienne góry mają swój urok.

Moje poprzednie tematy:
30-04-2026 18:28
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,083
Przeglądam właśnie różne oferty i trafiła mi się taka wycieczka do norwegii, która obejmuje przejazd Drogą Trolli i wizytę w Bergen. Zastanawiam się tylko nad kwestiami logistycznymi – czy na takich objazdówkach jest wystarczająco dużo czasu wolnego, żeby samemu gdzieś zajrzeć, czy wszystko jest wyliczone co do minuty? Norwegia wydaje mi się krajem, który trzeba smakować powoli, więc nie chciałabym gonić z punktu do punktu.

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 19:53
raku95
Senior Member

Liczba postów: 552
Status: Online
Zaczynam powoli planować rodzinne uroczystości na przyszły rok i moją uwagę przykuła restauracja na komunie rzeszów. Szukam lokalu, który ma doświadczenie w takich imprezach i potrafi zaproponować menu, które posmakuje zarówno dzieciom, jak i starszemu pokoleniu. Czy ktoś z Was organizował tam przyjęcie komunijne? Ciekawi mnie, czy sala jest na tyle ustawna, że goście nie siedzą jeden na drugim i czy jest jakieś bezpieczne miejsce, gdzie dzieci mogą na chwilę odejść od stołu.

Moje poprzednie tematy:
Dzisiaj 13:58
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: raku95, 2 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS