Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wywóz gruzu Kraków
Autor Wiadomość
victoria
Member

Liczba postów: 76
Reputacja: 0
Status: Offline
wywóz gruzu Kraków
Znajoma ostatnio poleciła mi wywóz gruzu Kraków . Ktoś z Was korzystał i może się wypowiedzieć? Chodzi o dłuższą wspólprace, dlatego chce podjąc odpowiednią decyzję Wink

Moje poprzednie tematy:
01-03-2019 14:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
betty36
Senior Member

Liczba postów: 735
RE: wywóz gruzu Kraków
Myślę, że teraz można znaleźć w sieci znaleźć wiele propozycji właśnie takich usług, więc na pewno coś wpadnie Wam w oko.

Moje poprzednie tematy:
25-08-2020 13:12
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
A w czym najlepiej Waszym zdaniem przetransportować gruz? Ja ostatnio czytałam na stronie internetowej https://big-kam.pl/ o workach polipropylenowych Big-Bag, które wytrzymują nawet bardzo duże obciążenia i nadają się również do transportu gruzu. Słyszeliście o nich wcześniej?

Moje poprzednie tematy:
22-09-2020 19:38
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,897
Reputacja: 1
Osobiście polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy, która oferuje kompleksowe usługi związane z wywozem mebli, opróżnianiem mieszkań i przeprowadzką - darmowy transport starych mebli warszawa . Fachowo zajmują się odbiorem i transportem, a wszystko odbywa się sprawnie, bez dodatkowych komplikacji dla klienta.

Moje poprzednie tematy:
03-01-2026 23:43
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,266
Przy sprzątaniu po remoncie albo większych porządkach często pojawiają się odpady mieszane, których nie da się łatwo posegregować. Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda wynajem kontenerów na zmieszane odpady to wszystko opisane jest tutaj: https://kontrem.pl/kontenery-na-zmieszane-odpady/ Do takiego kontenera można wrzucić różne odpady powstające podczas prac porządkowych lub remontowych. Firma zajmuje się odbiorem kontenera oraz wywozem odpadów do odpowiednich punktów utylizacji.

Moje poprzednie tematy:
19-03-2026 15:15
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS