Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leasing auta
Autor Wiadomość
Kawalka
Posting Freak

Liczba postów: 939
Reputacja: 0
Status: Offline
Leasing auta
Ktoś już korzystał z leasingu dla firm na Volvo? Słyszałem, że mają ciekawe opcje, ale nie wiem, czy warto.

Moje poprzednie tematy:
05-06-2025 17:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamilwoszczyna
Posting Freak

Liczba postów: 806
RE: Leasing auta
Z leasingiem Volvo faktycznie teraz można trafić na fajne okazje, tylko trzeba dobrze poszukać. Ostatnio kuzyn brał XC60 do swojej firmy – z salonu Scandinavia Auto https://scandinavia.volvocars-partner.pl...a-na-nowo/ . Mówił, że nie dość, że auto było od ręki, to jeszcze rata wyszła bardzo sensownie (coś koło 1190 zł netto).
W sumie to nie dziwne, bo w tej wersji to auto robi robotę – komfort, wygląd i wszystko, co trzeba, żeby robić dobre wrażenie na klientach ???? A do tego nie trzeba czekać pół roku na odbiór jak w niektórych markach.
Jak jesteś na etapie rozglądania się, to serio warto rzucić okiem na ich stronę albo po prostu zadzwonić – podobno mają jeszcze kilka sztuk od ręki. A jak coś, to mogę podrzucić kontakt, bo ogarniają temat szybko i konkretnie.

Moje poprzednie tematy:
08-06-2025 11:57
sylka
Posting Freak

Liczba postów: 1,631
RE: Leasing auta
Nie wiem czy wiecie, ale leasing aut używanych to fajna alternatywa dla tych, którzy nie chcą się pchać w duży kredyt na nowe auto. Można znaleźć coś sprawdzonego, mieć stałe raty i nie martwić się o utratę wartości tak jak przy salonowym samochodzie.

Moje poprzednie tematy:
21-06-2025 18:24
Odpowiedz