Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobre zaoczne studia
Autor Wiadomość
Tapikur
Posting Freak

Liczba postów: 1,217
Reputacja: 0
Status: Offline
Dobre zaoczne studia
Zaoczne studia nie są wcale gorsze, ne wiem skąd to mylne przeświadczenie... sama studiuję jak koleżanka powyżej a konkretnie zarządzanie: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/zarzad...259,54,259 a jest to kierunek łączący wiedzę ekonomiczną (finanse, marketing, prawo gospodarcze) z wiedzą psychologiczną. Studia dotyczą prawidłowości oraz problemów związanych z funkcjonowaniem organizacji i instytucji publicznych.

Moje poprzednie tematy:
30-10-2018 21:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
RE: Dobre zaoczne studia
Mi marzą się od dawna studia farmaceutyczne wymagania jednak jak wiadomo są tam dość wysokie. Może są tutaj jakieś osoby, którym udało się dostać na ten kierunek? Ja słyszałam, że kluczowe jest solidne przygotowanie z chemii i biologii, a także pasja do nauk ścisłych.

Moje poprzednie tematy:
22-02-2025 14:32
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,283
Od jakiegoś czasu rozglądam się za odpowiednim kierunkiem dla siebie. Myślę, że interesująca może być oferta https://ult.edu.pl/studia-online/ . Dotyczy ona studiów online i przyznam szczerze, że dla mnie byłaby to najlepsza opcja, aby łączyć studia i pracę.

Moje poprzednie tematy:
28-02-2025 09:22
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,940
Świetnym rozwiązaniem mogą być również studia rachunkowość i finanse warszawa Program nauczania pozwala zdobyć szeroką wiedzę, a wykładowcy podchodzą do studentów z dużym zaangażowaniem, co znacząco wpływa na jakość kształcenia.

Moje poprzednie tematy:
28-03-2025 13:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Czasem najrozsądniejszą decyzją jest zrezygnowanie ze studiów na rzecz szybszego i praktycznego kształcenia. Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie to dobre miejsce dla tych, którzy chcą szybko wejść na rynek pracy i mieć zawód, który naprawdę się liczy.

Moje poprzednie tematy:
04-08-2025 11:22
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,011
Dziś coraz więcej osób łączy naukę z pracą albo innymi obowiązkami, dlatego studia zdalne są dla wielu idealnym rozwiązaniem — właśnie takie https://ultswiecie.edu.pl/studia-online/
oferuje Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna w Świeciu, gdzie wykłady teoretyczne możesz realizować przez Internet, a tylko egzaminy odbywają się w siedzibie uczelni.

Moje poprzednie tematy:
01-04-2026 01:16
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,813
Wybór odpowiedniej ścieżki edukacyjnej często wymaga spokojnego przeanalizowania różnych możliwości. Warto zobaczyć, jakie opcje oferują uczelnie w większych miastach. Ciekawa opcją są studia prywatne gdańsk, które dają elastyczne podejście do nauki. Dzięki temu łatwiej dopasować tryb studiowania do codziennych obowiązków. To rozwiązanie, które zyskuje coraz większe zainteresowanie.

Moje poprzednie tematy:
28-04-2026 16:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 959
Super, ze dzielicie się tu namiarami na dobre uczelnie Smile a czy ktoś z Was wybiera się może na psychologię ? Jeśli tak to sprawdźcie sobie ofertę Warszawskiej Akademii Medycznej https://wam.edu.pl/studia-psychologia/. Studia jednolite magisterskie, dostępne zarówno w trybie dziennym jak i zaocznym.

Moje poprzednie tematy:
04-05-2026 12:10
Odpowiedz