Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
projekty domów w stylu loftowym — czy pasują do naszych realiów?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 956
Reputacja: 0
Status: Offline
projekty domów w stylu loftowym — czy pasują do naszych realiów?
Planując budowę nowego domu, zastanawiam się nad stylem loftowym, który staje się coraz bardziej popularny. Rozmawiałam ostatnio z przyjaciółką, która postawiła na takie rozwiązanie i jest zadowolona z przestronności oraz oryginalności swojego wnętrza. Z kolei znajomi twierdzą, że to doskonały sposób na połączenie nowoczesności z funkcjonalnością. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy uważacie, że projekty loftowe sprawdzają się w naszych realiach? Jakie aspekty warto wziąć pod uwagę, decydując się na taki styl?

Moje poprzednie tematy:
05-07-2026 12:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 459
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: projekty domów w stylu loftowym — czy pasują do naszych realiów?
Swoją drogą, mnie osobiście bardzo fascynuje ten styl loftowy. Miałam okazję odwiedzić mieszkanie znajomej, która urządziła swój lokal w tej estetyce i muszę przyznać, że wyglądało to niesamowicie! Duże okna, otwarta przestrzeń i industrialne akcenty robią robotę. A tak w ogóle to widziałam fajne projekty loftowe na stronie Archon https://www.archon.pl/projekty-domow Warto zajrzeć, jeśli ktoś myśli o budowie domu w takim stylu! Jakie aspekty według Was są kluczowe przy wyborze tego rozwiązania?

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 09:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz