Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne

Pełna wersja: projekty domów w stylu loftowym — czy pasują do naszych realiów?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Planując budowę nowego domu, zastanawiam się nad stylem loftowym, który staje się coraz bardziej popularny. Rozmawiałam ostatnio z przyjaciółką, która postawiła na takie rozwiązanie i jest zadowolona z przestronności oraz oryginalności swojego wnętrza. Z kolei znajomi twierdzą, że to doskonały sposób na połączenie nowoczesności z funkcjonalnością. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy uważacie, że projekty loftowe sprawdzają się w naszych realiach? Jakie aspekty warto wziąć pod uwagę, decydując się na taki styl?
Swoją drogą, mnie osobiście bardzo fascynuje ten styl loftowy. Miałam okazję odwiedzić mieszkanie znajomej, która urządziła swój lokal w tej estetyce i muszę przyznać, że wyglądało to niesamowicie! Duże okna, otwarta przestrzeń i industrialne akcenty robią robotę. A tak w ogóle to widziałam fajne projekty loftowe na stronie Archon https://www.archon.pl/projekty-domow Warto zajrzeć, jeśli ktoś myśli o budowie domu w takim stylu! Jakie aspekty według Was są kluczowe przy wyborze tego rozwiązania?
Przekierowanie