Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apartamenty w Warszawie
Autor Wiadomość
olazola
Senior Member

Liczba postów: 288
Reputacja: 0
Status: Offline
Apartamenty w Warszawie
Hejka! Tak jak w temacie. Poszukuję komfortowych i porządnych apartamentów w Warszawie. Możecie polecić coś ciekawego? Ostatnio w internecie trafiłem na warszawa apartamenty centrum . Może warto się na coś tutaj zdecydować? Jak myślicie? Koniecznie dajcie znać, będę wam wdzięczny za pomoc!
Moje poprzednie tematy:

Czasami koszmary mają imię
17-11-2020 04:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
RE: Apartamenty w Warszawie
A może kogoś z Was bardziej interesowałyby jakieś fajne apartamenty na Mazurach, na przykład w Mikołajkach? Bez względu na to, czy planujecie zakup apartamentu na wynajem, czy może na własny użytek, to polecam mieszkania z inwestycji Pratum. Są naprawdę bardzo luksusowe.

Moje poprzednie tematy:
01-08-2023 11:53
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,918
Reputacja: 1
Czy wiecie Gdzie warto nocować w Poznaniu ? Polecam Wam stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnych apartamentów w Poznaniu, Old Town Poznań.

Moje poprzednie tematy:
06-08-2024 16:34
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,877
Zastanawiam się nad wyborem jak apartament nad jeziorem mazury , ponieważ słyszałam wiele pochlebnych opinii na ich temat. Zauważyłam, że budynki są solidnie wykonane, co ma dla mnie dużą wagę. Dodatkowo, doceniam profesjonalne podejście obsługi, która zawsze służy pomocą.

Moje poprzednie tematy:
23-01-2025 13:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Jestem zdania ,że dobry apartament powinien być w dobrym miejscu, czyli lokalizacja jest tutaj kluczowa ... a wy jak uważacie? Na przykład taki apartament z widokiem na mazury to moim idealny sposób na inwestycję a kiedy nieruchomość nie pracuje można ją wykorzystać do celów prywatnych, do rekreacji i wypoczynku.

Moje poprzednie tematy:
18-02-2025 10:34
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
W poszukiwaniu firmy deweloperskiej zajmującej się budową i sprzedażą funkcjonalnych lokali mieszkalnych oraz usługowych polecam zajrzeć do https://luk.lublin.pl/mieszkania-na-sprzedaz/czechow

Moje poprzednie tematy:
26-02-2025 10:30
reversa
Posting Freak

Liczba postów: 836
Wybór https://modehpolmo.pl/ to gwarancja, że trafisz na solidnego dewelopera, który zrealizuje Twoje oczekiwania.

Moje poprzednie tematy:
06-03-2025 12:05
Aldona
Member

Liczba postów: 95
Inwestycja w apartament to dobry pieniądz, który uzależniony jest od dobrej lokalizacji. Popularne kierunki turystyczne, nad morze, w góry czy na Mazury powodują większy szansę jego wynajmu. Sun&Snow ma całkiem ciekawe apartamenty. Na Mazurach to obecnie mają dwa takie apartamentowce typowo inwestycyjne. Umowa jest tak skonstruowana, że sami decydujemy ile czasu nasz apartament jest wynajmowany, a wiec ile czasu zarabia, a ile jest dla naszej dyspozycji. Możemy korzystać ile chcemy, co nie zawsze jest stosowane w takich apartamentach.

Moje poprzednie tematy:
11-03-2025 23:57
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,918
Reputacja: 1
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanych mi apartamentów Browar Old Town w Poznaniu - poznań noclegi , ponieważ oferują wysoki standard i świetną lokalizację.

03-04-2025 15:33
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,877
Uważam, że warto zapoznać się z ofertą https://apartamentylighthouse.pl/kolobrzeg/ Oferta jest naprawdę konkurencyjna, a kontakt z obsługą przebiega sprawnie i bez problemów.

09-05-2025 11:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz