Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
osiedla domów jednorodzinnych
Autor Wiadomość
izunia
Junior Member
**

Liczba postów: 17
Reputacja: 0
Status: Offline
osiedla domów jednorodzinnych
hej,
Szukam z moim narzeczonym jakiegoś przyjemnego osiedla domów jednorodzinnych. Bardzo chcemy po ślubie wprowadzić się do nowego domu, zależy nam na pięknym osiedlu z zielenią i miejscem do zabawy dla naszego synka. Znacie może jakieś godne polecenia osiedla? Mój narzeczony wczoraj przeglądał internet i znalazł takie osiedle pod Warszawą http://www.ventana.pl/ Muszę przyznać, że prezentuje się bardzo dobrze.

Moje poprzednie tematy:
30-10-2018 17:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dziewczynaszamana
Posting Freak

Liczba postów: 1,855
RE: osiedla domów jednorodzinnych
W jakiej cenie są tam domy?

Moje poprzednie tematy:
    30-10-2018 20:50
    monikabert90
    Posting Freak

Liczba postów: 2,841
    W przypadku osiedli mieszkaniowych warto zastanowić się nad rozwiązaniami, które pozwalają na efektywne zarządzanie energią. Coraz częściej na osiedlach stosuje się hybrydowe kotłownie osiedlowe, które łączą różne źródła energii, co pozwala na obniżenie kosztów ogrzewania i poprawę efektywności energetycznej. Takie rozwiązania są korzystne zarówno dla deweloperów, jak i dla mieszkańców, którzy zyskują tańszą i bardziej ekologiczną energię. To innowacyjne podejście, które zyskuje na popularności, zwłaszcza w nowych inwestycjach mieszkaniowych.

Moje poprzednie tematy:
    28-04-2025 21:20
    raku95
    Senior Member

Liczba postów: 566
    Zaczęłam coraz poważniej rozważać, co zrobić z oszczędnościami – trzymanie ich na koncie w tych czasach raczej nie ma większego sensu. Coraz częściej przewija mi się temat czegoś takiego jak inwestowanie w apartamenty – zwłaszcza w turystycznych lokalizacjach, gdzie można zarabiać sezonowo na wynajmie. Macie jakieś doświadczenia? Naprawdę to się opłaca, czy tylko dobrze wygląda na papierze?

Moje poprzednie tematy:
    30-04-2025 20:11
    tralinka
    Senior Member

Liczba postów: 712
    Coraz częściej deweloperzy budują teraz apartamentowce niż domki jednorodzinne. Wtedy pojawia się na tej samej przestrzeni znacznie więcej mieszkań, często są to budynki posiadające 8 pięter i więcej. Dlatego współpraca z firmą https://www.plawia.pl/ wskazana. To producent wind. Mają w ofercie najbardziej nowoczesne rozwiązania, są w stanie dopasować ofertę do potrzeb budynków mieszkalnych ale i przemysłowych czy lokali użyteczności publicznej. Działają kompleksowo, opierając się na analizie potrzeb klienta oraz możliwościach konstrukcyjnych budynku.

Moje poprzednie tematy:
    02-05-2025 10:44
    hiacynta3
    Posting Freak

Liczba postów: 1,005
    Wynajem nieruchomości może być naprawdę opłacalny, jeśli zadba się o odpowiednie zarządzanie. Z http://kupiec-zarzadca.pl/
    mam pewność, że każdy detal jest dopilnowany, a najemcy obsługiwani rzetelnie i terminowo.

Moje poprzednie tematy:
    15-12-2025 14:05
    bluem
    Posting Freak

Liczba postów: 1,334
    Widziałam nowoczesne mieszkania w domach w zabudowie szeregowej w Trójmieście. Bardzo atrakcyjnym osiedlem jest właśnie Przystań Sobieszewo które zostanie zbudowane na wyspie Sobieszewskiej, będzie to świetne miejsce do zamieszkania w okolicach przepięknej przyrody

Moje poprzednie tematy:
    21-01-2026 13:20
    Odpowiedz