Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
projektowanie energooszczędnych domów — jakie rozwiązania są najlepsze?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 956
Reputacja: 0
Status: Offline
projektowanie energooszczędnych domów — jakie rozwiązania są najlepsze?
Cześć, zastanawiam się ostatnio, jakie są najskuteczniejsze rozwiązania w projektach domów energooszczędnych. Chciałabym uzyskać kilka opinii, bo wiem, że to temat, który coraz bardziej interesuje przyszłych właścicieli domów. Moja znajoma niedawno zdecydowała się na projekt z panelami słonecznymi i mówiła o niesamowitych oszczędnościach w rachunkach. Jakie doświadczenia macie z zastosowaniem rozwiązań OZE? Co polecacie, a czego lepiej unikać? Czekam na Wasze historie i pomysły!

Moje poprzednie tematy:
05-07-2026 12:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 459
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: projektowanie energooszczędnych domów — jakie rozwiązania są najlepsze?
Właśnie rozmawiałam z kumplem, który zbudował dom energooszczędny i powiedział mi, że zdecydował się na naprawdę fajne rozwiązania. Zainstalował panele słoneczne i jakieś tam pompy ciepła, no i mówił, że rachunki za ogrzewanie spadły mu o połowę. To mega oszczędność! Swoją drogą, przeszukałam kilka stron i natknęłam się na projekty domów na https://www.archon.pl/projekty-domow Myślę, że warto rzucić okiem na to, co oferują. Co myślicie o tego typu projektach?

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 09:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz