Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Remont domu
Autor Wiadomość
benecka
Senior Member

Liczba postów: 268
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Remont domu
Zanim ktoś się zdecyduje na rzeczoznawcę, warto wiedzieć, z czym to się wiąże finansowo. Fajnie, że na https://www.mpexpertbud.pl/ile-kosztuje-...budowlany/ podają konkretne widełki i opisują, od czego zależy wycena.

Moje poprzednie tematy:
30-07-2025 11:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,270
Chcesz wprowadzić do swojego domu ciepło naturalnego drewna? Uważam, że podłogi drewniane z desek to nie tylko efektowny wygląd, ale też wyjątkowa trwałość. Deski doskonale sprawdzą się zarówno w salonie, jak i sypialni czy gabinecie. To rozwiązanie dla osób, które cenią solidność i naturalność materiałów.

Moje poprzednie tematy:
02-08-2025 12:07
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,182
Skoro jesteśmy przy temacie remontów, to myślicie, że klejenie paneli na ścianie to dobry pomysł? Mi się bardzo podoba jak to wygląda, ale czy jest to funkcjonalne? I jaki klej do tego najlepiej wybrać?

Moje poprzednie tematy:
02-08-2025 21:31
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,112
Firmą która posiada ogromne doświadczenie w wykonaniu wylewek maszynowych jest https://wylewkikieleckie.pl/ Podejmując z nimi współpracę masz pewność że wezmą pod uwagę każdą Twoją sugestię. Poza wylewkami zajmują się również ociepleniami i zabudową suchą gips-karton, sufitami podwieszanymi, szpachlowaniem. W tej branży są profesjonalistami dążącymi do pełnego zadowolenia swoich klientów. Warto im zaufać.

Moje poprzednie tematy:
06-08-2025 08:51
fiona11
Posting Freak

Liczba postów: 882
też planujemy remont we wrześniu Smile Zwykle większość takich prac robimy samodzielnie, można wtedy sporo zaoszczędzić. Wiadomo, ze do takich prac trzeba się odpowiednio przygotować, kupić potrzebne narzędzia czy materiały budowlane. Ale to nie problem bo to wszystko można znaleźć w sklepie Good Majster https://www.goodmajster.pl/. Szeroki wybór, konkurencyjne ceny i bardzo szybka dostawa.

Moje poprzednie tematy:
07-08-2025 09:51
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Trzeba sobie jednak powiedzieć ,że jednak remonty w dużym stopniu przeprowadzamy samodzielnie - we własnym zakresie. Największy problemem starszych okien jest ich nieszczelność. Właśnie do takich zastosowań używamy specjalnych uszczelek oraz specjalny spray uszczelniający do okien .To nie są skomplikowane prace, więc ich wykonanie we własnym zakresie nie powinna nam przysporzyć problemów.

Moje poprzednie tematy:
14-08-2025 08:39
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,864
Wydaje mi się, że zainteresują was preparaty owadobójcze do drewna

Moje poprzednie tematy:
24-09-2025 11:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,308
Raz pracowałem na budowie zimą i wiem, jakie to przekleństwo, gdy pianka nie działa. Dlatego warto sprawdzić https://www.bostik.com/poland/pl/catalog...-B3-P525/, bo to specjalna formuła do niskich temperatur. Można spokojnie montować okna czy drzwi bez obaw, że wszystko się rozleci. To duża wygoda, bo nie każdy produkt sobie z tym radzi.

Moje poprzednie tematy:
24-09-2025 17:08
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Kuchnia to naprawdę miejsce, gdzie dzieje się życie – gotowanie, rozmowy, zapachy. Dlatego przy remoncie warto pomyśleć nie tylko o wyglądzie, ale też o funkcjonalności. Nowoczesne sprzęty potrafią zrobić ogromną różnicę! Teraz są genialne rozwiązania, jak płyty indukcyjne z wbudowanym okapem – super wygodne i eleganckie, np. ten model od Beko: https://www.mediaexpert.pl/agd-do-zabudo...xi84700-uf

Moje poprzednie tematy:
06-11-2025 15:27
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,864
Moim zdaniem ważne jest skuteczne klejenie tkanin

24-11-2025 15:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz