Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nieruchomości
Autor Wiadomość
magda676
Posting Freak

Liczba postów: 3,271
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: nieruchomości
Ostatnio zastanawiałam się nad ubezpieczeniem mojego mieszkania. Okazuje się, że można wykupić nie tylko podstawową ochronę majątkową, ale też dodatkowe zabezpieczenia jak NNW czy assistance. To może się przydać w różnych sytuacjach życiowych. Ciekawe informacje na ten temat znajdziecie tutaj: https://euforianieruchomosci.pl/uslugi/ubezpieczenia/. Warto porównać różne opcje przed podjęciem decyzji o wyborze konkretnej polisy.

Moje poprzednie tematy:
27-03-2026 13:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sammas
Senior Member

Liczba postów: 509
Reputacja: 0
Ciekawe porady ale wracając do zakupu nieruchomości myślę że najważniejsze jest to żeby kupować mieszkania od znanych firm takich jak atal bo wtedy ryzyko że będą jakieś problemy jest znikome. Taka znana, notowana na giełdzie firma ma przejrzystą sytuację finansową i widać od razu czy jest dobrze zarządzana

Moje poprzednie tematy:
24-04-2026 18:09
lena007
Posting Freak

Liczba postów: 1,321
Reputacja: 2
Wynajem mieszkania wydaje się prosty, dopóki nie pojawią się problemy. U mnie były to głównie awarie i komunikacja z najemcami. Zaczęłam się interesować firmami zarządzającymi i widzę, że one mają sprawdzone ekipy i procedury. Np. tutaj: https://agentrent.pl/
– wygląda to dość profesjonalnie. Myślę, że to duża wartość, szczególnie jeśli ktoś nie zna się na technicznych rzeczach.

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 22:26
Odpowiedz