Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Remont domu
Autor Wiadomość
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,105
Reputacja: 1
Status: Offline
RE: Remont domu
Polecam Wam stronę, gdzie znajdziecie ofert e nowoczesnej i profesjonalnej firmy elektrycznej Dolata Eletric - przemysłowe instalacje elektryczne , która oferuje kompleksowe usługi z zakresu instalacji elektrycznych i teletechnicznych. Fachowe doradztwo, porządek po pracy i zero partactwa, z jakim niestety wcześniej się spotkałem.

Moje poprzednie tematy:
15-07-2025 16:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Senior Member

Liczba postów: 591
Reputacja: 0
W https://www.pomyslnaremont.pl/nowoczesne...inspiruja/ pokazali kilka projektów, które są świetną opcją dla tych, co chcą się wybudować z głową. Mało metrów, ale wszystko przemyślane. Fajna inspiracja, jeśli ktoś szuka nowoczesnego domu, który nie zrujnuje portfela. Też idziecie w ten kierunek?

Moje poprzednie tematy:
16-07-2025 13:14
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,865
Warto też sprawdzić jak silikonowa płytki Z tego co słyszałam to ten silikon wyróżnia się nie tylko wysoką jakością, ale też dużą wydajnością, co jest bardzo ważne przy większych pracach budowlanych.

Moje poprzednie tematy:
17-07-2025 13:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
helena_trojanska
Posting Freak

Liczba postów: 920
Przy okazji remontu domu rozważam wymianę okien dachowych. Firma Okna Majsterek https://oknamajsterek.pl/kategoria/okna-dachowe/ ma w ofercie różne modele i zastanawiam się, czy ktoś montował takie okna właśnie w Oświęcimiu. Zależy mi na rozwiązaniu, które nie tylko dobrze wygląda, ale też jest szczelne i wytrzymałe – zwłaszcza przy intensywnych opadach. Czy można liczyć na solidny montaż i opcje dodatkowe, jak moskitiery czy rolety zewnętrzne?

Moje poprzednie tematy:
17-07-2025 22:26
Konstancja99
Senior Member

Liczba postów: 704
Ktoś pisał o problemach z terminami montażu – ja akurat zamawiałem w Domegdze i wszystko było załatwione w rozsądnym czasie. Bez „czekamy, bo coś tam”.

Moje poprzednie tematy:
23-07-2025 09:01
czang
Member

Liczba postów: 182
Planując remont mieszkania lub wykończenie nowego domu, warto już na wczesnym etapie zdecydować o rodzaju podłogi. Dzięki firmie Superparkiet nie trzeba się martwić o późniejsze podwyżki cen – wybraną posadzkę można kupić wcześniej i przechować przez 180 dni całkowicie bezpłatnie. To ogromne ułatwienie przy planowaniu budżetu i harmonogramu prac. Do wyboru są klasyczne parkiety, modne jodełki, deski drewniane, a także panele winylowe i laminowane – wszystko dostępne od ręki.

Moje poprzednie tematy:
    24-07-2025 18:13
    Maziaja
    Posting Freak

Liczba postów: 2,193
    Jak zabierasz się za remont domu to warto posiłkować się opinią fachowców. Jeśli szukasz porad dotyczących dachów, ociepleń czy montażu instalacji dachowych to odwiedź https://naszdekarz.com.pl/ Świetne miejsce zwłaszcza dla cieśli i dekarzy.

Moje poprzednie tematy:
    24-07-2025 21:41
    fatyka
    Posting Freak

Liczba postów: 4,865
    Można też zdecydować się na odnawianie starych mebli drewnianych Na tej stronie znalazłam sporo praktycznych porad dotyczących samego malowania, a do tego oferowane tam produkty są naprawdę dobrej jakości. Może i Was zainspiruje taka metamorfoza?

25-07-2025 11:06
    Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
    dajuber
    Posting Freak

Liczba postów: 7,112
    Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to koniecznie zajrzyj do https://markon.waw.pl/technika-grzewcza/...-kanalowe/

Moje poprzednie tematy:
    28-07-2025 13:06
    patisia78
    Posting Freak

Liczba postów: 3,308
    Jak futryny wyglądają jak z PRL-u, to nie trzeba ich od razu wymieniać – można je odświeżyć. Na stronie https://www.altax.pl/do-wnetrz/jak-odswiezyc-futryne/ masz fajny i konkretny poradnik, jak to ogarnąć bez demolki. Trochę szlifierki, dobry lakier i masz futrynę jak nową. Tani i szybki sposób, żeby wnętrze zyskało nowy klimat.

Moje poprzednie tematy:
    30-07-2025 10:19
    Odpowiedz