Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie badania warto zrobić po czterdziestce?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,010
Reputacja: 0
Status: Offline
Jakie badania warto zrobić po czterdziestce?
Zastanawiam się, jakie badania zaleca się po czterdziestym roku życia, żeby mieć pewność, że wszystko jest w porządku. Widziałam u sąsiadki, jak bardzo przejęła się wynikami badań po czterdziestce i zaczęłam się zastanawiać, czy też powinnam wykonać jakieś dodatkowe testy. U nas w domu mówimy, że lepiej dmuchać na zimne, a być może to czas, żeby zapisać się na badania i sprawdzić ogólny stan zdrowia. Jakie badania polecacie? Co robiłyście w tym wieku? Czy są jakieś, na które szczególnie warto zwrócić uwagę? Chciałabym usłyszeć Wasze opinie i doświadczenia.

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 10:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 495
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Jakie badania warto zrobić po czterdziestce?
To dobra decyzja, żeby pomyśleć o badaniach po czterdziestce. Ja na przykład w zeszłym roku zdecydowałam się na USG, bo zawsze słyszałam, że warto to robić regularnie. Byłam trochę zdenerwowana przed wizytą, ale naprawdę nie było źle. Wydaje mi się, że warto mieć kontrolę nad swoim zdrowiem i sprawdzać wszystko co jakiś czas. Ostatnio znalazłam fajną stronę, gdzie można zapisać się na takie badania — https://carolina.pl/centrum-diagnostyczne/badanie-usg/ Może warto zerknąć i zobaczyć jakie jeszcze mają oferty?

Moje poprzednie tematy:
11-07-2026 08:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz