Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VPS na windows
Autor Wiadomość
luiz
Senior Member

Liczba postów: 323
Reputacja: 0
Status: Offline
VPS na windows
Czy ktoś tutaj ma doświadczenie z VPS-em na Windowsa i uruchamianiem na nim botów do automatyzacji? Czy taki serwer wystarczy, żeby to płynnie działało, czy raczej szukać czegoś mocniejszego?
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
07-11-2024 11:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dominik20
Member

Liczba postów: 99
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: VPS na windows
Cześć! VPS na Windowsa może spokojnie pociągnąć boty, ale dużo zależy od ilości zasobów. Jeśli boty mają działać 24/7 i przetwarzać sporo danych, to warto wybrać serwer z większą ilością RAM-u i procesora. Tanie VPS-y mogą nie dać rady przy intensywnym obciążeniu, ale jak masz średnie wymagania, to taki serwer powinien wystarczyć. Możesz ewentualnie stopniowo zwiększać zasoby, jakby zaczynało brakować mocy.

A jeśli szukasz oferty na vps to warto jest moim zdaniem zerknąć sobie na ofertę Itsky https://itsky.cloud/cart/serwery-vps/

Moje poprzednie tematy:
07-11-2024 13:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS