Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kuchnia
Autor Wiadomość
beata222
Senior Member

Liczba postów: 494
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: kuchnia
Każda kuchnia to masa urządzeń urządzeń AGD ale te lubią się psuć lub wymagają serwisu aby nadal sprawnie działać. Jeżeli będzie potrzebny serwis ekspresów do kawy lub małego AGD to skorzystaj https://www.ulubionyserwis.pl/serwis-ekspresow-do-kawy/ Oni ogarną wszystko w 2 dni i bez żadnych ukrytych kosztów.

Moje poprzednie tematy:
07-01-2025 19:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Czy macie w waszych kuchniach dzbanki filtrujące ? Myślę ,że każdej z nas zależy na naszym zdrowiu i zdrowiu naszych bliskich .Woda jest produktem, którego używamy codziennie do celów spożywczych. Nie wahajcie się przed zakupem dobrego dzbanka filtrującego, to się po prostu opłaca.

Moje poprzednie tematy:
24-01-2025 16:13
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,917
Czy wiecie może jak zamontować panel przyblatowy ? Z tego co widziałam na tej stronie można znaleźć bardzo wiele wartościowych informacji dotyczących montażu szkła, wiec może akurat to będzie dla was dobry wybór

Moje poprzednie tematy:
21-02-2025 14:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
reversa
Posting Freak

Liczba postów: 836
przy urządzaniu kuchni warto wybierać sprzęt, który naprawdę działa. mam beko i wszystko jest ok – lodówka bardzo pojemna, a zmywarka naprawdę cicho pracuje i wszystko ładnie domywa. nie widzę sensu wydawać więcej na inne marki.

Moje poprzednie tematy:
11-03-2025 13:17
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,917
Też długo się zastanawiałam nad grillem elektrycznym Ariete, ale finalnie kupiłam i nie żałuję. Najbardziej zaskoczyło mnie to, jak szybko można coś zrobić bez odpalania piekarnika czy patelni.

19-05-2026 10:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS