Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie macie doświadczenia z lekarzami w naszym mieście?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,010
Reputacja: 0
Status: Offline
Jakie macie doświadczenia z lekarzami w naszym mieście?
Ostatnio zaczęłam myśleć o tym, jak ważne jest, aby znaleźć dobrego lekarza, który będzie nas słuchał i dokładnie badał. Miałam ostatnio wizytę u lekarza, po której czułam się bardziej zdezorientowana niż przed nią. Dobrze, że moja przyjaciółka poleciła mi innego specjalistę, ale zastanawiam się, jakie są Wasze doświadczenia. Czy udało Wam się znaleźć kogoś, kto naprawdę rozumie potrzeby pacjenta? Może mieliście jakiegoś lekarza, który Was zaskoczył zarówno wiedzą, jak i podejściem do pacjenta? Chętnie posłucham Waszych historii i wskazówek!

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 10:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 495
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Jakie macie doświadczenia z lekarzami w naszym mieście?
Zastanawiając się nad tym, jak znaleźć dobrego lekarza, przypomniałam sobie moją wizytę u ortopedy. Chciałam zasięgnąć porady w sprawie kolana i szczerze mówiąc, byłam trochę zestresowana. Na szczęście trafiłam na kogoś naprawdę kompetentnego, kto dokładnie mnie zbadał i wszystko wyjaśnił w prosty sposób. To był mega oddech ulgi! A tak w ogóle to natknęłam się na artykuł o artroskopii stawu kolanowego, może ktoś inny też chciałby to sprawdzić — https://carolina.pl/klinika-ortopedii-i-...olanowego/ Jakie macie doświadczenia z ortopedami?

Moje poprzednie tematy:
Dzisiaj 09:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz