Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angielski w przedszkolu — jakie macie doświadczenia?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,008
Reputacja: 0
Status: Offline
Angielski w przedszkolu — jakie macie doświadczenia?
Cześć dziewczyny, chciałam zapytać o Wasze doświadczenia związane z nauką angielskiego w przedszkolach. U nas w domu całkiem sporo rozmawiamy po angielsku, ale zastanawiam się, czy zapisać córeczkę na dodatkowe zajęcia w przedszkolu. Słyszałam od kilku znajomych, że dzieciaki bardzo szybko przyswajają słówka w naturalny sposób, ale czy rzeczywiście to się sprawdza? Znalazłam kilka przedszkoli, które oferują zajęcia anglojęzyczne, ale mam obawy, czy to nie za wcześnie. Jakie są Wasze opinie? Czy Wasze dzieci długo chodziły na takie zajęcia, a jeśli tak, to jakie miały efekty? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki!

Moje poprzednie tematy:
10-07-2026 09:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 493
Reputacja: 0
Status: Online
RE: Angielski w przedszkolu — jakie macie doświadczenia?
Słyszałam, że zajęcia z angielskiego w przedszkolach to świetna sprawa. Kumpela ma córkę w takim przedszkolu i mówi, że dziewczynka codziennie wraca z nowymi słówkami. Serio, wygląda na to, że dzieciaki naprawdę szybko przyswajają język przez zabawę i interakcję. Mnie to bardzo ciekawi, bo chociaż sporo gadamy po angielsku w domu, to zastanawiam się czy takie dodatkowe zajęcia miałyby sens. Jeśli znajdziesz coś ciekawego, zobacz https://teddyeddieandmore.com/ i daj znać jak się sprawdzi!

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 18:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz