Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lekarz
Autor Wiadomość
alicja930
Posting Freak

Liczba postów: 1,236
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: lekarz
Kolejki do specjalistów są naprawdę duże, ale można by było je znacznie skrócić. Wystarczy już przy samej rejestracji mówić pacjentom o tym jak odwołać wizytę. Dzięki temu czas oczekiwania na wizytę u specjalisty na pewno uległ by znacznemu skróceniu.

Moje poprzednie tematy:
04-01-2024 03:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,180
Fachową opiekę lekarską i różnego rodzaju usługi z zakresu zdrowia zapewni Wam kontakt z https://ard-med.pl/ Z nimi masz pewność, że trafiasz na specjalistów, którzy fachowo zajmą się Twoim problemem.

Moje poprzednie tematy:
01-02-2024 21:42
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,104
Boli mnie ucho i nie wiem z czym to jest związane. Nie zawiało mnie ostatnio, nikt mi do niego nie krzyczał, nie zalewał wodą, no nic się złego nie działo. A mimo to stan zapalny ciągle się powiększa. Dlatego będzie mi aktualnie potrzebny laryngolog starogard gdański prywatnie , z którym mogę zdecydowanie znaleźć sposób na ten ból. Nie chcę długo czekać, możecie kogoś polecić na cito?

Moje poprzednie tematy:
03-12-2024 12:07
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 693
widzę, że macie spore rozeznanie jeśli chodzi o dobrych specjalistów. Ja będę bardzo wdzięczna za namiary na dobrego urologa lub androloga ( chodzi o mojego partnera). Od dawna staramy się o dziecko ale póki co bez efektu Sad ja jestem już przebadana i wiem, ze wszystko jest ok więc podejrzewam, ze ,,problem" pojawił się u niego. Zastanawiam się nad wizytą u dr Kupis https://drkupis.pl/, przyjmuje w Warszawie. Warto ?

Moje poprzednie tematy:
17-12-2024 10:13
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,918
Reputacja: 1
Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego centrum medycznego Vivomed w Sosnowcu - urolog . Czy są tutaj osoby, które również korzystały z ich usług?

Moje poprzednie tematy:
22-01-2025 01:37
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,813
W kontekście dyskusji na temat dostępu do specjalistów i długości kolejek, warto zwrócić uwagę na alternatywę, jaką stanowią pakiety medyczne, które mogą znacząco usprawnić dostęp do opieki zdrowotnej. Przykładem jest luxmed pakiet rodzinny, który oferuje szereg usług specjalistycznych i badań bez konieczności długiego oczekiwania. Może to być pomocne dla rodzin wymagających regularnej opieki medycznej oraz w sytuacjach nagłych, dzięki możliwości szybkiej konsultacji.

Moje poprzednie tematy:
28-04-2025 12:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,180
Jednym z rewelacyjnych rozwiązań które mogę Ci szczerze polecić jest e-recepta jaką otrzymasz na https://www.mamyrecepte.pl/wybierz-lek/zapalenie-zatok Jest to bardzo proste i intuicyjne rozwiązanie, a jedyne co musisz zrobić to wypełnić ankietę i dokonać opłaty. W kilka chwil lekarz wystawi e-receptę a ty otrzymasz ją za pośrednictwem bezpiecznej strony i zrealizujesz w każdej dowolnej aptece. Wszystko to bez konieczności stania w kolejce i marnowania czasu.

17-09-2025 11:26
GummyKammy
Senior Member

Liczba postów: 390
Problemy zdrowotne dotyczące górnych dróg oddechowych często wymagają konsultacji u lekarza, który ma doświadczenie zarówno w pracy z dorosłymi, jak i z dziećmi. Dlatego coraz częściej poszukiwane są miejsca, gdzie można uzyskać pomoc w jednym ośrodku, a w razie potrzeby wykonać również podstawowe badania. Posiadanie sprawdzonego namiaru na specjalistę bywa bardzo pomocne. Przykładowe informacje o laryngologu w Kielcach dostępne są na https://zdrowiekielce.com/specjalisci/laryngolog/

Moje poprzednie tematy:
    03-02-2026 21:13
    jowitta41
    Posting Freak

Liczba postów: 2,174
    Reputacja: 1
    W moim przypadku skorzystałem z usług MRI-Lab – USG Lublin gdy potrzebowałem dokładnej diagnostyki obrazowej. Już od pierwszego kontaktu poczułem, że trafiłem do profesjonalnego miejsca, personel był bardzo pomocny, a badanie przebiegło sprawnie i komfortowo.

Moje poprzednie tematy:
    22-02-2026 21:32
    Odpowiedz