Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studia
Autor Wiadomość
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,406
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Studia
Studia MBA prowadzone przez Krakowską Szkołę Biznesu UEK są adresowane do menedżerów szukających kompleksowego rozwoju kompetencji przywódczych. Na stronie https://ksb.uek.krakow.pl/studia-mba/ można znaleźć dokładne informacje o programach, modułach zajęciowych oraz partnerach międzynarodowych. Jest to oferta dla osób, które oczekują praktycznej wiedzy, możliwości networkingu i wysokiego poziomu merytorycznego.

Moje poprzednie tematy:
29-11-2025 14:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,855
Planowanie ścieżki edukacyjnej to ważna decyzja i warto, aby kierunek studiów był zgodny z naszymi pasjami i predyspozycjami. Kiedy kogoś interesuje świat finansów, międzynarodowe standardy czy zarządzanie finansami, dobrym pomysłem może być finanse i rachunkowość gdańsk, który otwiera drzwi do wielu zawodowych możliwości. Przy wyborze dobrze jest brać pod uwagę program i perspektywy.

Moje poprzednie tematy:
01-12-2025 03:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fiona11
Posting Freak

Liczba postów: 902
Fajnie, ze wspominacie tu o dobrych uczelniach. Jeśli ktoś z Was wybiera się na psychologię czy fizjoterapię to sprawdźcie sobie ofertę Warszawskiej Akademii Medycznej. Uczelnia z wieloletnią historią i tradycjami. Wysoki poziom, dużo ćwiczeń i praktyk, doświadczona kadra wykładowców.

Moje poprzednie tematy:
05-12-2025 11:38
beata222
Senior Member

Liczba postów: 506
Odwiedź witrynę https://vizja.pl/finanse-i-rachunkowosc-...-warszawa/ a tam znajdziesz kierunki warte twoje uwagi. Uczelnia daje dostęp do takich kierunków jak analityka medyczna, sztuczna inteligencja, psychologia czy prawo. Wszystko w nowoczesnej formie i pod okiem świetnych wykładowców.

Moje poprzednie tematy:
14-02-2026 23:59
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 971
Trudno nie zgodzić się co do WAM. Ta uczelnia działa już długi czas, wcześniej jako Mazowiecka Uczelnia Medyczna. Czytałam gdzieś nawet, ze są uważani za pierwszą w Polsce niepubliczną uczelnię medyczną akademicką.

Moje poprzednie tematy:
28-05-2026 19:01
Odpowiedz