Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Remont domu
Autor Wiadomość
Amelka01
Senior Member

Liczba postów: 628
Reputacja: 0
Status: Offline
Remont domu
Hej, pierwszy raz robię generalny remont i mam takie pytanie: wywóz gruzu, możecie coś mi polecić?

Moje poprzednie tematy:
04-05-2018 11:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sobreera23
Junior Member
**

Liczba postów: 6
RE: Remont domu
Moim zdaniem im lepiej zaplanuje się remont tym więcej czasu się zaoszczędzi, jako że teraz mam trochę czasu wolnego to próbuję na nowo urządzić swoją łazienkę. Szukałam odpowiedniej farby, ale wydawało mi się że to nie to. W końcu wpadłam na pomysł by zakupić parę ładnych mebelków do mojej łazienki i tak trafiłam na stronę https://sklep.akord.net.pl/ gdzie od razu wpadł mi w oko pięknych dywan. Mimo że niewiele zmieniłam w łazience to nadal jestem bardzo zadowolona Big Grin

Moje poprzednie tematy:
30-05-2019 16:18
Iryss
Senior Member

Liczba postów: 446
Remont domu to duże wyzwanie jakby nie było. Gdyby puszki natynkowe były wam potrzebne to już nie musicie szukać, tutaj https://www.interblue.pl/gniazda-wlaczni...ektryczne/ wybierzecie wszystko co potrzeba. Dobre ceny tu mają.

Moje poprzednie tematy:
04-06-2019 02:32
zosienka
Posting Freak

Liczba postów: 1,758
A co z innymi kwestiami, jak na przykład wymiana instalacji? Zajrzyj tu jeśli chodzi o instalacje elektryczne: http://anluks.pl/instalacje-elektryczne. Ta firma się specjalizuje właśnie w elektryce.

Moje poprzednie tematy:
04-06-2019 12:11
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,840
Remont domu to zawsze duże wyzwanie, szczególnie jeśli chodzi o wybór odpowiednich materiałów budowlanych. Ostatnio coraz więcej osób decyduje się na beton komórkowy na ściany zewnętrzne, który jest lekki, trwały i ma bardzo dobre właściwości izolacyjne. Aby zapewnić solidne połączenia i trwałość konstrukcji, warto sięgnąć po produkty marki Bostik.

Moje poprzednie tematy:
22-12-2024 15:41
biddu
Senior Member

Liczba postów: 672
Poszukując inspiracji na remont, często zapominamy o problemie z odpadami i gruzem. Jednak istnieje prosta i wygodna opcja, która pozwala na utrzymanie porządku i bezpieczne usunięcie odpadów - kontener na gruz. Jeśli chodzi o kwestię odpadów podczas remontu, warto wziąć pod uwagę tę opcję, ponieważ wydaje mi się, że jest to ciekawy pomysł do rozważenia.

Moje poprzednie tematy:
10-02-2025 18:48
fiona11
Posting Freak

Liczba postów: 914
Taki remont to zawsze spore wyzwanie, warto się do niego odpowiednio przygotować. Na pewno warto kupić choćby podstawowy zestaw narzędzi i odpowiednie materiały budowlane i instalacyjne. Wszystko to znajdziecie na pewno w ofercie sklepu Good Majster https://www.goodmajster.pl/. Szeroki wybór, atrakcyjne ceny a do tego sprawna realizacja zamówień.

Moje poprzednie tematy:
12-02-2025 08:48
raku95
Senior Member

Liczba postów: 582
Zastanawiam się nad tym, co mam kupić do łazienki i wychodzi na to, że najpiękniej będą się tu prezentować deszczownice łazienkowe . Może jestem inna, ale nie lubię w tym pomieszczeniu klasyki, wolę coś, co odbiega mocno od tego, co montowano wcześniej. Dodatkowo, chętnie dowiem się, jakie macie łazienki i w co poszliście. Szukam pomysłu na płytki.

Moje poprzednie tematy:
13-02-2025 20:41
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,142
Uważam, że świetnym rozwiązaniem jest malowanie lakierem bezbarwnym drewna Z tego, co zauważyłam, można tutaj znaleźć wysokiej jakości produkty do renowacji, które są zarówno skuteczne, jak i wydajne. Dodatkowym atutem są atrakcyjne ceny, co sprawia, że odnowienie mebli staje się jeszcze bardziej opłacalne.

Moje poprzednie tematy:
15-02-2025 12:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,487
Jeśli chcesz skutecznie połączyć metalowe elementy, warto zastosować odpowiedni klej, który zapewni trwałość i wytrzymałość spoiny. W artykule dostępnym na stronie https://diy.bostik.com/pl-PL/inspiracje/...e-elementy znajdziesz szczegółowe wskazówki dotyczące wyboru kleju oraz technik aplikacji. Dzięki temu unikniesz problemów związanych z nietrwałym łączeniem i sprawisz, że Twój projekt będzie solidny oraz estetyczny.

Moje poprzednie tematy:
21-02-2025 14:37
Odpowiedz