Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaoczne studia ?
Autor Wiadomość
Tapikur
Posting Freak

Liczba postów: 1,217
Reputacja: 0
Status: Offline
Zaoczne studia ?
Zaoczne studia nie są wcale gorsze, ne wiem skąd to mylne przeświadczenie... sama studiuję jak koleżanka powyżej a konkretnie zarządzanie: http://www.wszop.edu.pl/oferta-edukacyjn...79,54,4269 a jest to kierunek łączący wiedzę ekonomiczną (finanse, marketing, prawo gospodarcze) z wiedzą psychologiczną. Studia dotyczą prawidłowości oraz problemów związanych z funkcjonowaniem organizacji i instytucji publicznych.

Moje poprzednie tematy:
13-03-2018 16:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
RE: Zaoczne studia ?
A czy orientujecie się może, jakie uczelnie gdańsk oferują studia zaoczne? I jakie kierunki są tam dostępne? Pytam, ponieważ mam pracę w tym mieście i nie chciałabym z niej rezygnować, a z drugiej strony chciałabym zdobyć wykształcenie wyższe...

Moje poprzednie tematy:
29-06-2025 22:11
foxi
Senior Member

Liczba postów: 504
Sami zdecydujcie ,czy podejmowanie studiów w waszym przypadku ma jeszcze sens. Aczkolwiek na naukę jak to się mówi nigdy nie jest za późno. Mogą to być dodatkowe studia albo intensywne warsztaty czy kursy szkoleniowe. Oczywiście wszyscy się szkolimy w zakresie branży w jakim działa nasza firma. Myślę też ,że szkolenia natury ogólnej jak np. kreatywne rozwiązania przydadzą się każdemu pracownikowi bez względu na zajmowane stanowisko.

Moje poprzednie tematy:
19-07-2025 06:20
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,877
Myślę, że zainteresuje was kryminalistyka studia . Z opinii uczniów wynika, że placówka cieszy się uznaniem ze względu na wysoki standard nauczania oraz indywidualne podejście do każdego ucznia. Szkoła oferuje solidne wsparcie edukacyjne, co przekłada się na dobre przygotowanie do matury i dalszej nauki.

Moje poprzednie tematy:
24-07-2025 11:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fiona11
Posting Freak

Liczba postów: 883
Wiele osób decyduje się na studiowanie w trybie zaocznym by móc normalnie pracować w tygodniu Smile jeśli chodzi o dobre uczelnie z kierunkami medycznymi takimi jak fizjoterapia czy pielęgniarstwo to sprawdźcie sobie Warszawską Akademię Medyczną https://wam.edu.pl/. Studia jednolite magisterskie ( na większości kierunków) dostępne i w trybie dziennym i zaocznym.

Moje poprzednie tematy:
18-09-2025 17:20
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,010
Kursy i studia podyplomowe dostępne na pedagogika.pro pozwalają zdobyć wiedzę potrzebną do pracy z uczniami w różnym wieku i o różnych potrzebach edukacyjnych. Można tu znaleźć szkolenia dla nauczycieli, instruktorów praktycznej nauki zawodu, a także kursy dotyczące autyzmu i integracji uczniów. Dzięki temu łatwiej rozwijać się zawodowo w edukacji.

Moje poprzednie tematy:
27-09-2025 16:37
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 4,877
Zastanawiając się nad kierunkiem trafiam często na finanse i rachunkowość warszawa , bo to dość stabilna ścieżka zawodowa

28-04-2026 10:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,803
Rozwój umiejętności językowych może otworzyć wiele drzwi zawodowych. Warto zobaczyć, jakie programy edukacyjne oferują uczelnie. Ciekawa opcją są studia języków obcych, które pozwalają doskonalić komunikację w różnych językach. Dzięki temu można zwiększyć swoją konkurencyjność na rynku pracy. To praktyczne i przydatne rozwiązanie.

Moje poprzednie tematy:
28-04-2026 15:37
Katarzyna88
Senior Member

Liczba postów: 429
Barbering stał się bardzo popularny w ostatnich latach. Widać to szczególnie w dużych miastach. Coraz więcej osób decyduje się na zmianę ścieżki zawodowej. Inspiracje i informacje są dostępne na https://szkolabarberska.pl/
. To ciekawa branża z perspektywą.

Moje poprzednie tematy:
29-04-2026 00:06
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,325
Executive MBA to opcja dla osób, które już są na wyższych stanowiskach i chcą iść dalej. Tutaj https://ksb.uek.krakow.pl/studia-mba/executive-mba/ masz program skupiony na strategii, zarządzaniu zmianą i leadershipie. Zajęcia często mają formę warsztatową i opierają się na doświadczeniach uczestników. Networking też robi robotę. To bardziej wymiana doświadczeń niż klasyczna nauka.

Moje poprzednie tematy:
29-04-2026 09:39
Odpowiedz