Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
szkolenia
Autor Wiadomość
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,065
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: szkolenia
Jeśli szukacie rzetelnego szkolenia, warto rozważyć kurs https://qidao.pl/kursy/sztuki-walki-warszawa/ . Program jest przemyślany, a uczestnicy zdobywają praktyczne umiejętności pod okiem profesjonalistów.

Moje poprzednie tematy:
29-10-2024 00:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
beata222
Senior Member

Liczba postów: 513
Jeżeli szukasz firmy gdzie zakupisz wartościowe szkolenia to odwiedź to miejsce https://www.humanskills.pl/szkolenia_otw...-emocjami/ Tutaj znajdziesz szkolenia pod nadzorem specjalistów które zwiększą twoje kompetencje oraz wpłyną pozytywnie na wyniki firmy. Nauczą cię nie tylko zarządzać zespołem ale także przemawiać czy radzić sobie z stresem.

Moje poprzednie tematy:
29-10-2024 22:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,065
Co do szkoleń to warto zwrócić uwagę na ofertę dostępną na stronie https://klinikamz.pl/ . To miejsce, gdzie można zdobyć obszerną wiedzę, a dodatkowo obsługa wyróżnia się profesjonalnym i przyjaznym podejściem do klientów.

21-01-2025 14:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jowitta41
Posting Freak

Liczba postów: 2,250
Reputacja: 1
Na stronie https://www.pcbc.gov.pl/pl/blog/sygnalis...jscu-pracy znajdziecie Polskie Centrum Badań i Certyfikacji, które zajmuje się certyfikacją, badaniami i oceną zgodności. PCBC oferuje więcej niż tylko certyfikaty, to też szkolenia, doradztwo i dostęp do prestiżowych znaków jakości.

Moje poprzednie tematy:
25-06-2025 10:39
benecka
Senior Member

Liczba postów: 268
Nie wiem czy macie tego świadomość, ale EKOFIT daje możliwość zrobienia szkoleń BHP i PPOŻ całkowicie online. Materiały proste w odbiorze, kurs w dowolnym czasie, a po zakończeniu certyfikat dostępny od razu – super wygodna opcja dla zapracowanych.

Moje poprzednie tematy:
18-09-2025 13:09
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,012
Jeżeli ktoś chce spróbować swoich sił w gotowaniu albo zmienić pracę, warto sprawdzić kurs na kucharza na kurshgt.pl. Można nauczyć się praktycznych rzeczy, jak przygotowywać różne potrawy i poznawać tajniki profesjonalnej kuchni. Kurs przydaje się zarówno dla początkujących, jak i dla tych, którzy chcą poprawić swoje umiejętności w gotowaniu.

Moje poprzednie tematy:
27-09-2025 16:38
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,859
Kadry kierownicze w administracji stoją przed licznymi wyzwaniami związanymi z zarządzaniem personelem i przestrzeganiem procedur. Odpowiedzią na te potrzeby są szkolenia dla kadry kierowniczej w administracji które uczą skutecznego planowania i rozwiązywania problemów. Uczestnicy poznają techniki pracy z zespołem oraz sposoby motywowania pracowników. Takie szkolenia wspierają rozwój przywódczy w sektorze publicznym. Dają realne narzędzia do usprawnienia codziennej pracy.

Moje poprzednie tematy:
30-10-2025 14:12
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,434
Diagnoza przetwarzania słuchowego IAS to usługa dla dzieci i dorosłych z problemami w odbiorze dźwięków. Tutaj szczegóły: https://poradnia.tevizja.pl/terapie/diag...owego-ias/ Badanie pozwala zidentyfikować trudności w rozumieniu mowy, koncentracji i nauce języków. Poradnia stosuje nowoczesne metody diagnostyczne, a po badaniu przygotowuje indywidualny plan terapii. To świetna opcja dla osób, które mają problemy w szkole, pracy lub w codziennym funkcjonowaniu związane z przetwarzaniem słuchowym.

Moje poprzednie tematy:
20-11-2025 13:59
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 721
A czy ktoś z Was na co dzień zajmuje stanowisko managera i chce zwiększyć swoje umiejętności managerskie ? Jeśli tak to firma Human Skills organizuje świetne szkolenia w tym temacie. Ich oferta jest bardzo rozbudowana i obejmuje zarówno szkolenia zamknięte jak i otwarte ( także online).

Moje poprzednie tematy:
28-11-2025 12:13
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,123
Szukam informacji o działalności i szkoleniach Wodnej Służby Ratowniczej w regionie. Właśnie znalazłam artykuł o ratownictwie wodnym w Szczecinie: https://wodnasluzbaratownicza.pl/ratowni...-szczecin. Myślę o dołączeniu do ich lokalnej jednostki jako wolontariuszka. Zastanawiam się, czy Fundacja prowadzi tam cykliczne szkolenia i ćwiczenia dla członków? Czy ktoś z Was działa w zachodniopomorskim oddziale i może opowiedzieć o specyfice ich pracy?

Moje poprzednie tematy:
30-11-2025 22:24
Odpowiedz