Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
szkolenia
Autor Wiadomość
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,065
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: szkolenia
W naszej firmie potrzebowaliśmy zorganizować szkolenia BHP oraz kursy związane z ochroną przeciwpożarową. Znajoma poleciła mi https://www.ekofit.pl/ i po przejrzeniu oferty zdecydowaliśmy się właśnie na nich. Duży plus za szeroki wybór szkoleń oraz dobrą organizację całego procesu.

Moje poprzednie tematy:
28-05-2026 21:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 974
Teraz jest tak duży wybór szkoleń, że każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Jeśli interesują Was kursy administracyjne czy takie związane ze sprzedażą to sprawdźcie sobie ofertę Human Skiils. Duzy wybór, doświadczona kadra trenerska, przystępne ceny.

Moje poprzednie tematy:
29-05-2026 11:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,086
Słuchajcie, ostatnio na szkoleniu w pracy mówiliśmy o różnych programach do modelowania i natknęłam się na temat Navisworks. To narzędzie wydaje się mega przydatne, zwłaszcza przy koordynacji projektów budowlanych. Mówi się, że ułatwia wykrywanie kolizji i zarządzanie czasem. Jak ktoś planuje jakieś kursy, to chyba warto sprawdzić szczegóły szkoleń związanych z tym programem. Tutaj macie link: https://www.mum.pl/szkolenia/autodesk-navisworks/ Chętnie posłucham też waszych doświadczeń w tej kwestii!

Moje poprzednie tematy:
22-07-2026 16:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz