Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
a gdyby tak inna szkola??
Autor Wiadomość
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: a gdyby tak inna szkola??
Jeśli zależy Ci na zawodzie z przyszłością, warto zainteresować się ofertą Collegium w Warszawie. To policealna szkoła medyczna, w której możesz zdobyć kwalifikacje w takich kierunkach jak technik usług kosmetycznych, technik sterylizacji medycznej, higienistka stomatologiczna czy opiekun osoby starszej. Nauka trwa krócej niż studia, ale efektywnie przygotowuje do pracy. Sprawdź: https://www.collegium.com.pl/

Moje poprzednie tematy:
04-08-2025 10:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fiona11
Posting Freak

Liczba postów: 882
a co powiecie na fizjoterapię ? Z tego co zauważyłam, to ten kierunek cieszy się w ostatnich latach sporą popularnością Smile Znajdziecie go na pewno na Warszawskiej Akademii Medycznej https://wam.edu.pl/studia-jednolite-magi...oterapia/. Studia jednolite magisterski ( dzienne i zaoczne), wysoki poziom, doświadczona kadra wykładowców.

Moje poprzednie tematy:
05-08-2025 11:01
Henryk3
Posting Freak

Liczba postów: 1,008
Szkoła branżowa Ramus to miejsce, gdzie młodzież może zdobywać wykształcenie zawodowe, mieszkając w mieście lub na wsi, trenując sport albo pomagając w gospodarstwie. Na ramus.pl dostępna jest nauka w 11 zawodach, od elektryka, przez ogrodnika, po kucharza i fryzjera. Szkoła pozwala uczyć się w swoim tempie, zdobywając praktyczne umiejętności przydatne w pracy zawodowej.

Moje poprzednie tematy:
27-09-2025 16:44
barto776
Posting Freak

Liczba postów: 1,913
Reputacja: 1
Jeżeli szukacie pomocy i porad dla Waszego dziecka, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego Centrum Wsparcia Rozwoju Dziecka i Młodzieży Harmonia - biofeedback szczecin . Jest to miejsce, gdzie naprawdę skupiają się na potrzebach młodych osób i współpracy z rodziną.

Moje poprzednie tematy:
02-02-2026 21:46
elenka
Posting Freak

Liczba postów: 934
Fajnie, ze dzielicie się tu namiarem na dobre szkoły czy uczelnie wyższe Smile jeśli planujecie iść w kierunkach medycznych ( fizjoterapia, pielęgniarstwo, położnictwo) to warto poczytać o Warszawskiej Akademii Medycznej. Wysoki poziom zajęć, dużo ćwiczeń i praktyk a do tego świetna kadra i przyjazna atmosfera.

Moje poprzednie tematy:
06-02-2026 14:58
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS