ja się ostatnio zastanawiałam czy nie kupić sobie takiej foli projekcyjnej zamiast telewizora, wydaje mi się że folie projekcyjne będą sie bardzo dobrze sprawdzać w tej roli. z tego co czytałam folie projekcyjne są zdrowsze dla oczu a że ja dużo gram to na pewno by mi się przydało.
Fajnie, że wśród wszystkich graczy coraz bardziej popularne stają się gry na nintendo Sklep w którym zawsze się zaopatruję w tytuły na tą platformę przeżywa prawdziwy renesans dzięki coraz większemu zainteresowaniu Nintendo.
Dawno w nic nie grałem na konsoli, ale była taka gra, nie pamiętam nazwy, walczyło się wojownikami z Azji, jakby starożytnych Chin czy coś takiego. Pamięta to ktoś?
Kiedyś uwielbiałam, a od kiedy pracuję to kompletnie nie mam na to czasu i tylko czasem mogę sobie pograć na telefonie. Ostatnio znalazłam bardzo fajne automaty hazardowe do pobrania za darmo na telefon i na razie ich się trzymam, super zabawa no i zarobek
Temat gier jest bardzo ciekawy, szczególnie jeżeli chodzi o takie nowoczesne już rozwiązania, typu gry na konsole czy też appki na komórki. Nie wiem czy wiedzieliście że dużo do powiedzenia w tym temacie ma polska firma http://ifun4all.com/ gdzie zajmują się na co dzień tworzeniem gier. Mają też swoje propozycje na komputery i konsole