Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
catering
Autor Wiadomość
jolajw
Senior Member

Liczba postów: 377
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: catering
Najbardziej lubię w cateringach to, że odpada codzienne liczenie, planowanie i zakupy. Jak jeszcze można wybrać posiłki pod siebie, to już w ogóle robi się wygodnie. Dlatego Foodify wydaje się całkiem sensowną opcją. Teraz dodatkowo mają akcję „Zluzuj Gary”, gdzie są dodawane ekstra posiłki.

Moje poprzednie tematy:
27-05-2026 17:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,065
Coraz bardziej przekonuję się, że biznes śniadania to dobry sposób na rozpoczęcie ważnych spotkań. W mniej formalnej atmosferze łatwiej porozmawiać z klientami, a wspólny posiłek pomaga zbudować pozytywne relacje już na początku współpracy.

Moje poprzednie tematy:
16-07-2026 10:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,090
A ja w sumie myślałem, że catering to tylko kwestia wygody, ale ostatnio zwróciłem uwagę na to, jak świetnie sprawdza się przy organizacji spotkań biznesowych. Śniadania na mieście potrafią stworzyć luźniejszą atmosferę i łatwiej wtedy rozmawiać o ważnych sprawach. Swoją drogą, jeśli ktoś potrzebuje wsparcia w organizacji takich posiłków, to trafiłam na ciekawe narzędzie do planowania — https://extended.tools/ Może się przydać w pracy!

Moje poprzednie tematy:
16-07-2026 13:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz