Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie zgłosić stary samochód do kasacji?
Autor Wiadomość
albatros
Senior Member

Liczba postów: 741
Reputacja: 0
Status: Offline
Gdzie zgłosić stary samochód do kasacji?
Cześć wszystkim! Jak w temacie, zastanawiam się, gdzie najlepiej zgłosić stary samochód do kasacji. Znalazłam kilka opcji, ale nie wiem, czy są one rzeczywiście godne zaufania. Słyszałam od znajomego, że warto zwrócić uwagę na to, czy dają zaświadczenie o kasacji, bo to może być potrzebne przy wyrejestrowaniu auta. Moje auto już długo nie jeździ i jestem gotowa się go pozbyć, ale nie chciałabym natknąć się na jakieś oszustwo. Macie może jakieś doświadczenia z takimi miejscami? Gdzie w Gdańsku warto się zgłosić? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki!

Moje poprzednie tematy:
30-05-2026 12:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 413
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Gdzie zgłosić stary samochód do kasacji?
Znam ten ból! Kiedyś miałam stary samochód, który ledwo już jeździł. Zgłosiłam go do kasacji w jednym z lokalnych punktów i dostali mi nawet zaświadczenie, co było mega pomocne przy wyrejestrowaniu. Warto zwrócić uwagę na to, czy oferują takie dokumenty. Słyszałam, że http://panta.gda.pl może być solidnym miejscem do tego. A wy jakie macie doświadczenia?

Moje poprzednie tematy:
Dzisiaj 17:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz