Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ogromne bóle podczas miesiączki
Autor Wiadomość
mirka
Member

Liczba postów: 170
Reputacja: 0
Status: Offline
Ogromne bóle podczas miesiączki
Dziewczyny, czy któraś z Was boryka się z bólami odbytu podczas miesiączki?
To już drugi cykl, kiedy przez pierwsze 2-3 dni okresu mam krótkie, napadowe skurcze odbytu, że się zwijam z bólu… U ginekologa ostatnio byłam rok temu, wszystko było ok, wybieram się na wizytę w grudniu by zrobić usg i cytologię.
Początki endometriozy? To się dzieje tylko przy okresie, okres mija i ten ból nie wraca aż do następnego cyklu
Dodam, że bolesne miesiączki miałam od początku czyli od 11 roku życia i każdy lekarz uważał to za „moją urodę” P

Moje poprzednie tematy:
21-05-2026 13:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
luiz
Senior Member

Liczba postów: 358
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Ogromne bóle podczas miesiączki
U mnie taki ból był spowodowany właśnie endometriozą głęboko naciekającą. Koniecznie idź do lekarza który ma specjalizację w endometriozie. Ja niestety taki ból zlewałam i poszłam bardzo późno z tym do lekarza przez co teraz żadne leczenie już nie działa, a operacja coraz bliżej, plus bóle pojawiają się już nie tylko podczas okresu..Dobry lekarz nie powie ci że to twoja uroda i nie zbagatelizuje twoich problemów.
https://intimaclinic.pl/ginekologia/endo...-leczenie/
Poczytaj sobie o tym więcej na stronie.
Moje poprzednie tematy:

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.
21-05-2026 14:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS