Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kredyt
Autor Wiadomość
pawelpruski
Posting Freak

Liczba postów: 1,841
Reputacja: 1
Status: Offline
Kredyt
Polecacie jakiegoś prawnika, który ewentualnie zajmuje się kwestiami kredytów frankowych i faktycznie warto będzie z nim nawiązać współpracę? Wiadomo, że samemu z bankiem to można walczyć jak z wiatrakami więc tutaj bez pomocy dobrego prawnika trudno będzie coś ugrać. Więc jak coś możecie polecić, podpowiedzieć to byłoby super.

Moje poprzednie tematy:
25-08-2021 11:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
Reputacja: 0
RE: Kredyt
Temat kredytów to zawsze gorący temat, bo każdy ma inne doświadczenia i podejście do ryzyka. Najwięcej emocji wciąż budzi kredyt we frankach, który dla wielu osób okazał się dużo trudniejszy do spłacenia niż zakładali. Część osób szuka teraz możliwości rozwiązania swoich umów albo przynajmniej zmiany warunków, żeby odciążyć domowy budżet. Moim zdaniem warto dobrze przeanalizować wszystkie opcje zanim podejmie się decyzję. A jak Wy patrzycie na takie sprawy – korzystacie z doradztwa czy raczej szukacie rozwiązań na własną rękę?

Moje poprzednie tematy:
16-09-2025 14:38
benecka
Senior Member

Liczba postów: 268
Kredyt odnawialny w ROR w https://www.bsraszyn.pl/ sprawdza się, jeśli potrzebujesz gotówki na nagłe wydatki, a jednocześnie chcesz mieć możliwość ponownego korzystania ze środków w dowolnym momencie. Koniecznie zapiszcie sobie namiar na tę ofertę.

Moje poprzednie tematy:
18-09-2025 13:30
marcela
Senior Member

Liczba postów: 643
Sprawy związane z kredytami frankowymi to jeden z bardziej skomplikowanych obszarów prawa bankowego. Kancelaria https://radcaolsztyn.pl/kredyty-frankowe-mlawa/ oferuje pomoc prawną dla frankowiczów z Mławy i okolic, w tym analizę umowy kredytowej, ocenę zasadności roszczeń oraz reprezentację przed sądem. Obsługują klientów również zdalnie.

Moje poprzednie tematy:
07-04-2026 15:49
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,296
Nie ma co się oszukiwać, niemieckie prawo potrafi być bardziej zawiłe niż instrukcja do IKEA. Dlatego Polski Adwokat Niemcy to sensowna opcja. https://aberlinus.eu/adwokat-niemcy/ Pomagają w sprawach karnych, cywilnych oraz związanych z pracą, więc zakres jest szeroki. Możesz liczyć na wsparcie przy kontaktach z urzędami i sądami. Najważniejsze, że komunikacja jest po polsku, więc nie gubisz się w tłumaczeniach.

Moje poprzednie tematy:
13-04-2026 09:39
Odpowiedz