Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak walczyć z komarami?
Autor Wiadomość
RUmor3
Junior Member
**

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Status: Offline
Jak walczyć z komarami?
Witam serdecznie.
Jak w temacie - szukam czegoś skutecznego do walki z komarami. Czy dalibyście radę mi coś polecić w tym zakresie tematycznym? Coś na komary jest np. w tej ofercie. Co o tym myślicie?
Moje poprzednie tematy:

Nie urząd męża, ale mąż powinien zdobić urząd.
06-05-2016 16:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 6,643
RE: Jak walczyć z komarami?
W tej walce pomogą Wam środki jakie oferuje sklep Pryskaj. Znajdziecie u nich m.in. Naturalny oprysk STRONG na kleszcze i komary – bezpieczny dla ogrodu 5L Ja jestem zachwycona jego skutecznością. Ich oferta obejmuje wiele środków biobójczych a także dezynfektantów, repelentów, chwytaczy, karmników deratyzacyjnych, pułapek na gryzonie i owady, kolców przeciw ptakom, odstraszaczy biologicznych i elektronicznych i wiele więcej. Nie musicie wychodzić z domu żeby znaleźć idealne rozwiązanie dla siebie. Wystarczy zajrzeć do tego sklepu. Zachwyci Was zarówno skuteczność ich produktów jak również ich konkurencyjne ceny. Warto do nich zajrzeć.

Moje poprzednie tematy:
07-05-2025 10:40
waczis
Member

Liczba postów: 222
RE: Jak walczyć z komarami?
Uczulenie na komary to problem, z którym borykam się od lat, zwłaszcza podczas letnich miesięcy. Po każdym ukąszeniu pojawiają się u mnie duże, swędzące bąble, które utrzymują się przez kilka dni. Artykuł na stronie https://zdrowiekazdego.pl/uczulenie-na-k...na-komary/ wyjaśnił mi, że jest to reakcja alergiczna na białka zawarte w ślinie komarów. Dzięki tym informacjom zaczęłam stosować skuteczne metody łagodzenia objawów, takie jak stosowanie maści przeciwhistaminowych oraz unikanie drapania miejsc ukąszeń. Teraz wiem, jak skutecznie radzić sobie z tym problemem i cieszyć się latem bez nieprzyjemnych dolegliwości.

Moje poprzednie tematy:
24-05-2025 10:49
Odpowiedz