Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie macie doświadczenia z soczewkami?
Autor Wiadomość
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,048
Reputacja: 0
Status: Offline
Jakie macie doświadczenia z soczewkami?
Zaczynam się zastanawiać nad soczewkami, bo okulary są dla mnie coraz bardziej kłopotliwe, szczególnie przy aktywnym trybie życia. Znam kilka osób, które mówią, że to była świetna decyzja, ale inne znów miały różne problemy. Chciałabym usłyszeć, jak to wygląda w praktyce. Jak długo się adaptowałyście do noszenia soczewek? Czy to naprawdę wygodniejsze niż okulary? Szukam dobrych rad, może jakieś sprawdzone marki soczewek? Dzięki z góry za każdą opinię.

Moje poprzednie tematy:
05-07-2026 18:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
devlin
Senior Member

Liczba postów: 550
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Jakie macie doświadczenia z soczewkami?
Trochę offtop, ale jak już mowa o oczach, to warto pomyśleć o różnych możliwościach. Znam parę osób, które przeszły na soczewki i naprawdę chwalą sobie tę zmianę. Mówią, że pierwsze dni były trochę dziwne, ale szybko się przyzwyczaiły. Jeśli macie jakieś doświadczenia z soczewkami, dajcie znać jakie marki polecacie. A jeśli ktoś myśli o bardziej trwałym rozwiązaniu, to znalazłam link do okulista kraków. Może warto rozważyć też operację?

Moje poprzednie tematy:
Wczoraj 10:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz