Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inwestowanie na giełdzie
Autor Wiadomość
Tapikur
Posting Freak

Liczba postów: 1,217
Reputacja: 0
Status: Offline
Inwestowanie na giełdzie
Nie zawsze sami potrafimy słusznie zdecydować w co zainwestować. Dlatego potrzebny jest nam doradca inwestycyjny. Taka osoba zdecydowanie podpowie nam w co najlepiej zainwestować nasze pieniadzę.

Moje poprzednie tematy:
04-05-2020 13:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kokier
Senior Member

Liczba postów: 341
RE: Inwestowanie na giełdzie
Jeśli chodzi o systemy brokerskie to dla mnie liderem jest Freedom24. Mają w zasadzie wszystko, co dla mnie istotne. Głównie chodzi mi o wybór instrumentów, analitykę, funkcje i support po polsku. Inna sprawa to cała wiedza i demo, które wykorzystałem, zanim w ogóle wyłożyłem kasę. Giełda? Mam opcję działania na giełdach na całym świecie, ale nie polecam ograniczania sie do takich tematów. Jednak warto mocno różnicować portfel.

Moje poprzednie tematy:
14-08-2025 13:55
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
A co sądzicie o innych rodzajach inwestycji, na przykład o kupowaniu apartamentów na wynajem? Ja słyszałam, że na przykład niektórzy inwestują w luksusowe apartamenty na mazurach i tego typu inwestycje bardzo szybko się zwracają. Co Wy o tym myślicie?

Moje poprzednie tematy:
18-08-2025 23:01
hiacynta3
Posting Freak

Liczba postów: 1,005
Wynajem nieruchomości może być źródłem stabilnego dochodu, pod warunkiem, że zadba się o każdy szczegół. Z http://kupiec-zarzadca.pl/
mam pewność, że moje mieszkania są utrzymane na najwyższym poziomie, a najemcy zadowoleni. To komfort, który naprawdę doceniam.

Moje poprzednie tematy:
04-11-2025 10:34
maminka
Posting Freak

Liczba postów: 1,855
Nieruchomości to naprawdę fajny temat, bo w przeciwieństwie do akcji nie skaczą cenowo każdego dnia. Czytałam niedawno, że kluczowe przed taką inwestycją jest ogarnięcie własnych finansów - dopiero nadwyżki powyżej funduszu awaryjnego warto gdzieś lokować. Znalazłam artykuł, który to ładnie opisuje krok po kroku: https://tvostroda.pl/inwestowanie-w-przy...-lokalowy/

Moje poprzednie tematy:
15-07-2026 16:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,024
Zastanawiam się, jak większość ludzi podchodzi do inwestowania. Niektóre osoby traktują to jako długoterminowy projekt, inne wolą bardziej ryzykowne zagrania. Ostatnio gadałam ze znajomym, który mówił, że warto skorzystać z pomocy profesjonalistów, bo łatwo można stracić kontrolę nad swoimi finansami. Aż natknęłam się na stronę o inwestowaniu, która wygląda naprawdę ciekawie: https://primelandconsulting.pl Może ktoś miał z tym doświadczenie? Jakie są wasze przemyślenia na ten temat?

Moje poprzednie tematy:
17-07-2026 09:53
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

auto promocje, wyprzedaże

wyprzedaże, promocje - meble

Kontakt | www.5teens.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS