Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antykoncepcja - recepty przez internet
Autor Wiadomość
kardamonka
Senior Member

Liczba postów: 578
Reputacja: 0
Status: Offline
Antykoncepcja - recepty przez internet
Zawsze byłam zwolenniczką tradycyjnych wizyt u lekarza, jednak ostatnio natknęłam się na stronę https://lekarzonline.eu/, która oferuje zdalne wypisywanie recept. Zastanawiam się, jak to działa w praktyce? Czy ktoś z Was miał okazję skorzystać z ich usług, zwłaszcza jeśli chodzi o recepty na antykoncepcję? Wydaje się to naprawdę wygodne. Czy jest to tak proste, jak to opisują na stronie?

Moje poprzednie tematy:
06-07-2023 14:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lalamido
Senior Member

Liczba postów: 670
RE: Antykoncepcja - recepty przez internet
Sama biore tabletki Drovelis, ale nie wiem jak to wyglada w praktyce, bo zawsze jak jestem u mojego lekarza, to przepisuje mi po prostu wiecej opakowan, zebym miala zapasik i zebym sie nie musiala strestować ze zabraknie mi tabletek czy cos Smile

Moje poprzednie tematy:
17-07-2023 10:48
danosia
Posting Freak

Liczba postów: 793
Zastanawiacie się nad zmianą metody antykoncepcji? Skorzystajcie z konsultacji specjalisty. pomoc ginekologa online to wygodna opcja, gdy macie wątpliwości lub pytania dotyczące metod antykoncepcyjnych. Zadbajcie o swoje zdrowie!

Moje poprzednie tematy:
16-05-2025 17:08
strazak
Junior Member
**

Liczba postów: 11
Przeczytaj sobie również te informacje na temat nowoczesnej opieki medycznej bez wychodzenia z domu - https://tygodniksiedlecki.com/artykul/no...u-n1516935. Dostęp do opieki zdrowotnej jeszcze nigdy nie był tak prosty. Halomed.pl udowadnia, że telemedycyna to nie tylko chwilowy trend, ale przyszłość, która znacząco poprawia komfort życia pacjentów. Wygodne konsultacje online pozwalają oszczędzać czas i unikać niepotrzebnego stresu.

Moje poprzednie tematy:
    13-06-2025 16:30
    lalamido
    Senior Member

Liczba postów: 670
    Zdarzyło mi się zapomnieć o wizycie u lekarza i zostałam z ostatnią tabletką anty. Wtedy weszłam na https://telemed.pl/ z polecenia i uratowało mnie to totalnie. Bez zbędnych formalności, kod przyszedł błyskawicznie i mogłam kontynuować stosowanie tabletek bez przerwy

24-07-2025 20:02
    dajuber
    Posting Freak

Liczba postów: 7,180
    Każdemu kto potrzebuje recepty lub jej kontynuacji polecam rozwiązanie jakim jest recepta online na stronie https://www.mamyrecepte.pl/wybierz-lek/k...-konczyste Ten sposób jest bardzo prosty i intuicyjny, a zrealizujesz go zarówno na komputerze jak i telefonie. Jedyne co trzeba zrobić to wypełnić ankietę dostępną na stronie i dokonać opłaty. Następnie za pośrednictwem bezpiecznej strony otrzymasz od ich lekarza e-receptę w kilka chwil. Sama korzystam z tej opcji i uważam ją za rewelacyjne rozwiązanie pomagające zaoszczędzić mnóstwo czasu.

Moje poprzednie tematy:
    17-09-2025 13:34
    Odpowiedz