Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KURSY
Autor Wiadomość
monikabert90
Posting Freak

Liczba postów: 2,841
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: KURSY
A czy moglibyście mi polecić jakiś dobry, sprawdzony kurs kosztorysowania? Może ktoś z Was robił sobie kiedyś taki kurs? Obsługi jakich programów się na nim nauczyliście?

Moje poprzednie tematy:
29-08-2023 18:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ninjaa
Posting Freak

Liczba postów: 777
ja mogę się z Wami podzielić namiarem na firmę Heroes of Dentistry https://heroesofdentistry.pl/, oni zajmują się organizacją kursów dla osób pracujących w stomatologii - lekarzy, higienistek czy asystentek. wysoka jakość zajęć, doświadczeni wykładowcy, konkurencyjne ceny. Warto skorzystać Smile

Moje poprzednie tematy:
30-08-2023 14:54
patisia78
Posting Freak

Liczba postów: 3,407
Od jakiegoś czasu poszukiwany jest przeze mnie kurs montażu klimatyzacji w dobrej cenie. Mój znajomy poinformował mnie, że firma klimatyzacja.a-cademy.pl przeprowadza tego typu jakościowe szkolenia w dobrych cenach. Jeśli rozważacie w zapisanie się na takowe, to moim zdaniem warto tam zajrzeć.

Moje poprzednie tematy:
31-08-2023 12:47
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,261
Firmą która prowadzi działalność szkoleniowa z zakresu transportu, spedycji, logistyki oraz obsługi firm w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy jest https://centrummgm.pl/ Możecie śmiało im zaufać. To specjaliści.

Moje poprzednie tematy:
26-06-2024 10:58
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,113
A czy może ktoś z was przerabiał kurs tatuażu katowice u firmy Provoque???? Tak pytam, ponieważ mój brat wiem, że chce się na coś takiego zapisać i teraz zastanawiam się nad tym - czy właśnie tam go zapisać? Czy dobrze uczą? Co napiszecie więcej?

Moje poprzednie tematy:
01-07-2024 18:12
dajuber
Posting Freak

Liczba postów: 7,261
Firmą która prowadzi działalność szkoleniowa z zakresu transportu, spedycji, logistyki oraz obsługi firm w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy jest https://centrummgm.pl/kurs-na-hds/

30-07-2024 10:12
biddu
Senior Member

Liczba postów: 672
Jeśli pragniesz rozwijać swoją karierę w biznesie, warto zwrócić uwagę na ofertę szkoleń, które dostępne są na stronie https://arkadiuszbednarski.pl/. Dzięki nim będziesz miał okazję zdobyć cenne umiejętności oraz wiedzę, które staną się Twoim kluczem do sukcesu w dzisiejszym konkurencyjnym świecie biznesu

Moje poprzednie tematy:
31-08-2024 21:19
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,047
Uważam, że executive coach może być świetnym wyborem. Wiele osób pozytywnie ocenia tę ofertę, szczególnie ze względu na merytoryczne szkolenia oraz profesjonalne podejście do klientów.

Moje poprzednie tematy:
24-11-2024 12:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jjusti18
Posting Freak

Liczba postów: 3,113
To ja powiem wam, że jak szukacie wartościowe szkolenia z zarządzania / budowy projektów - aby moc wprowadzać wartościowe produkty/ usługi - to warto tutaj postawić na Agile Coach Qagile. Z ich pomocą możecie świetnie się przygotować z poszczególnych kwestii. Także warto dokładnie zapoznać się z ich ofertami.

27-11-2024 14:43
veronaa
Senior Member

Liczba postów: 699
Jak widać wybór szkoleń jest bardzo szeroki i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Jeśli zainteresują Was warsztaty asertywności dla dorosłych to warto skontaktować się z firmą Human Skills. Ciekawe zajęcia, przystępne ceny kursów a dodatkowo profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do klienta.

Moje poprzednie tematy:
29-11-2024 11:27
Odpowiedz